Τρίζει η σχέση Άνιστον - Θερού!

01.12.2011
Μα τι έχει πια αυτό το κορίτσι και δεν μπορεί να στεριώσει μια σχέση; Μήπως τελικά υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό που θέλει την 42χρονη ηθοποιό "όχι και τον πιο εύκολο άνθρωπο του κόσμου στις σχέσεις";

Μα τι έχει πια αυτό το κορίτσι και δεν μπορεί να στεριώσει μια σχέση; Μήπως τελικά υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό που θέλει την 42χρονη ηθοποιό "όχι και τον πιο εύκολο άνθρωπο του κόσμου στις σχέσεις";

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) άρχισε να τον… τρελαίνει τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Ενώ όλα πήγαιναν τέλεια και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι που ζει έναν τρελό έρωτα να ετοιμάζεται φουλ για γάμο, πηγές του περιοδικού "In Touch Weekly" μεταφέρουν ότι τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν επικίνδυνα επάνω από τα κεφάλια τους.

Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο περίπου, αλλά τώρα πια οι εμμονές της σταρ αρχίζουν να επηρεάζουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού, η Άνιστον έχει "φρικάρει" με δύο κιλάκια που λέγεται ότι πήρε όταν σταμάτησε να καπνίζει και κοντεύει να τον τρελάνει τον αγαπημένο της.

Οι κακές γλώσσες θέλουν την Άνιστον να γκρινιάζει ασταμάτητα για το "πόσο χοντρή είναι" και τον καψερό τον Θερού να αναρωτιέται "πόσο ματαιόδοξος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος".

Εκείνος –λένε- θέλει να πάνε για φαγητό σε ένα εστιατόριο και εκείνη προτιμά να μείνουν σπίτι γιατί πρέπει να σηκωθεί στις 6 το πρωί για να γυμναστεί.

Και να ήταν μόνο αυτό…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα προβλήματα του ζεύγους φτάνουν πιο βαθιά… μέχρι την κρεβατοκάμαρα, όπου η Τζεν έχει βάλει κανόνες...

Στα 42 της χρόνια, η Άνιστον, λέγεται ότι θέλει σαν τρελή να κάνει ένα παιδί –εξ ου και το ότι σταμάτησε το κάπνισμα! Για τον λόγο αυτό, το σεξ περιορίζεται μόνο κατά τις γόνιμες μέρες, για να "μην πάει χαμένη η ενέργεια και η διάθεση".

Τι να σου κάνει και ο καημένος ο Τζάστιν… Υπακούει, αλλά δεν σημαίνει ότι του αρέσει κιόλας.

Πάντως, το κερασάκι στην τούρτα με τα προβλήματα του ζευγαριού εστιάζεται στην κοινωνική ζωή του, η οποία ορίζεται 100% από την αυταρχική Άνιστον και περιορίζεται στους δικούς της φίλους.

Όμως οι πληροφορίες θέλουν τον 40χρονο Θερού να ορθώνει το ανάστημά του απέναντι στους παραλογισμούς της αγαπημένης του και σε πρώτη φάση να λέει ένα φαρδύ πλατύ "Όχι" στο πρόγραμμά της να περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι της κολλητής της, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox).

"Σαν να επαναστάτησε, ένα πράγμα. Και δεν είναι καθόλου σίγουρος που θα τους βγάλει όλο αυτό. Δεν του αρέσει όμως που η Τζεν προγραμματίζει έτσι τη ζωή τους ώστε δεν του μένει καθόλου χρόνος να δει τους δικούς του φίλους", μεταφέρουν οι πηγές.

Ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Άνιστον διαψεύδει τις φήμες και υποστηρίζει ότι η σχέση των δύο ηθοποιών είναι "μια χαρά", αλλά ο καιρός μόνο θα δείξει τι ισχύει στην πραγματικότητα. Μήπως, δηλαδή, κάτι ήξερε ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που έλεγε –περίπου- ότι η ζωή με την πρώην γυναίκα του ήταν μέχρι και βαρετή…

Ζωή Κίττα