Κι άλλη πίκρα για την Άνιστον

18.08.2008
Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Τζον Μάγιερ την Τζένιφερ Άνιστον. Πρόκειται για την δεύτερη πίκρα που δέχεται η διάσημη πρωταγωνίστρια μετά τη γέννηση των διδύμων

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Τζον Μάγιερ την Τζένιφερ Άνιστον. Πρόκειται για την δεύτερη πίκρα που δέχεται η διάσημη πρωταγωνίστρια μετά τη γέννηση των διδύμων που έστρεψαν όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, αφήνοντας την ίδια στα 40 της χρόνια, ν' αναρωτιέται για την πορεία της ζωής της.

Παρά την σιωπηλή του στάση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο 30χρονος Μάγιερ ήταν λαλίστατος και ιδιαίτερα συγκινημένος ως προς τις λεπτομέρειες του χωρισμού: "είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο. Απλώς αποφάσισα να χωρίσουμε γιατί ήθελα να μείνω μόνος και δεν ήθελα να τρώω τον χρόνο κάποιου άλλου. Δεν θα ήταν σωστό κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξε ούτε απιστία, ούτε τίποτα".

Ο Μάγιερ φάνηκε ιδιαίτερα φιλικός προς την Άνιστον, τονίζοντας μάλιστα ότι "κάποιος πρέπει να της σταθεί επιτέλους! Είναι το πιο έξυπνο και πιο αξιόλογο άτομο που έχω συναντήσει ποτέ".

Μετά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι πήρε διαφορετικούς δρόμους ακολουθώντας ο καθένας τη ζωή του.