Αυτά είναι: Συνέντευξη Τύπου για Ρουβά jr.

18.10.2011
Μεγάλες στιγμές ζει από το πρωί του Σαββάτου η ελληνική showbiz, αλλά και οι Ρουβίτσες του τόπου. Ο νέος Ρουβάς γεννήθηκε κι άμα κρίνουμε από τα πρώτα σχόλια φίλων του Sakis, το σόι πάει βασίλειο. Μακάρι,

Μεγάλες στιγμές ζει από το πρωί του Σαββάτου η ελληνική showbiz, αλλά και οι Ρουβίτσες του τόπου. Ο νέος Ρουβάς γεννήθηκε κι άμα κρίνουμε από τα πρώτα σχόλια φίλων του Sakis, το σόι πάει βασίλειο. Μακάρι, για να μας διαδεχτούν μια μέρα οι κόρες μας ως νέες… Ρουβίτσες.

Και μια που είπα για «διαδοχή». Καλέ, τι… βασιλικές στιγμές είναι αυτές που ζούμε; Του Ρουβά ο γιος γεννήθηκε ή του πρίγκιπα Γουίλιαμ; Μέχρι συνέντευξη Τύπου έδωσε ο μαιευτήρας της Κάτιας Ζυγούλη με το team του για τη γέννηση του τζούνιορ. Και δεν είναι που δεν έχουμε ζήσει ανάλογες στιγμές. Είναι που δεν το σκέφτηκαν οι Μπέκαμ, όταν γεννήθηκε η κόρη κι άμα μάθουν τα «προχώ» του Sakis, θα σκάσουν από το κακό τους.

Ο μαιευτήρας, που λες της Κάτιας, στη συνέντευξη, μεταξύ άλλων διευκρίνισε ότι το «είδωλο» δεν ήταν μέσα την ώρα της καισαρικής (άρα τα πρωτεία τα έχει ο νέος πατέρας, Γιώργος Λύρας),αλλά περίμενε στον προθάλαμο. Εκεί του πήγαν το μωρό και μες στη συγκίνηση, αλλά πάντα ψύχραιμος (μίλησε η εμπειρία), το κράτησε στην αγκαλιά του. Ο μαιευτήρας δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο φοβεροί γονείς είναι Ρουβάς και Ζυγούλη.

Α και να μην ξεχάσουμε: το νέο Πρωινό ΑΝΤ1 είχε ζωντανή σύνδεση με το ΛΗΤΩ.