Μαζί Πάριος - Παπαρίζου;

18.10.2011
Τι κι αν η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει ότι το φετινό χειμώνα θέλει να ξεκουραστεί, απορρίπτοντας μάλιστα δύο σημαντικές προτάσεις συνεργασίας. Τι κι αν πιστεύαμε ότι η αοιδός θα άφηνε και πάλι την Ελλάδα και θα επέστρεφε στη Σουηδία, όπως έκανε τους τελευταίους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη

Τι κι αν η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει ότι το φετινό χειμώνα θέλει να ξεκουραστεί, απορρίπτοντας μάλιστα δύο σημαντικές προτάσεις συνεργασίας. Τι κι αν πιστεύαμε ότι η αοιδός θα άφηνε και πάλι την Ελλάδα και θα επέστρεφε στη Σουηδία, όπως έκανε τους τελευταίους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη. Η Έλενα τελικά δεν ήρθε στην Ελλάδα για λίγο, αλλά να για να μείνει, αφού τις «έσκασαν» ενδιαφέρουσες προτάσεις, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Μετά την πρόταση να είναι στην κριτική επιτροπή του Dancing on ice διαβάζουμε ότι της πρότειναν τον χειμώνα να εμφανιστεί στην ίδια πίστα με τον Γιάννη Πάριο. Κι άντε εσύ να αρνηθείς τέτοια πρόταση. Έτσι, από τα μέσα Νοέμβρη Πάριος και Παπαρίζου ανεβαίνουν μαζί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πύλη Αξιού.

Πάντως, αυτό που λένε ότι μετά τον χωρισμό, το ρίχνεις στην εργασιοθεραπεία και σου σκάνε και τα καλύτερα, ισχύει. Γιατί μέσα σε όλα αυτά, η Έλενα συνεργάζεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη Νάνα Μούχουρη! Μιλάμε για μεγάλες στιγμές, όχι αστεία….