Γιατί, ο Χατζηγιάννης δεν έχει γνωρίσει τη γιαγιά της Ζέτας

18.10.2011
Ποδαρικό στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια και για να δεις σε πόση εκτίμηση την έχουν στο κανάλι, κοτζάμ παρουσιαστής, ο Χρήστος Φερεντίνος δηλαδή, πήγε στην Ποταμούλα για να ετοιμάσει αφιέρωμα στην Ζέτα.

Ποδαρικό στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια και για να δεις σε πόση εκτίμηση την έχουν στο κανάλι, κοτζάμ παρουσιαστής, ο Χρήστος Φερεντίνος δηλαδή, πήγε στην Ποταμούλα για να ετοιμάσει αφιέρωμα στην Ζέτα. Ποταμούλα είναι το χωριό της κι εκεί ο Φερεντίνος βρήκε θείες, γιαγιάδες, ξαδέλφια και γειτόνισσες που μίλησαν με τα καλύτερα για το Ζετάκι.

Για την Μακρυπούλια μίλησε και η γιαγιά της και πολύ συγκινήθηκε από την έκπληξη αυτή. Μάλιστα, την Ζέτα ήρθαν και την πλημμύρισαν αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια στο χωριό, τότε που πήγαινε στα πρόβατα με τη γιαγιά και άρμεγε κιόλας. Και κάπου εκεί ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη: η γιαγιά της οποίας η Ζέτα έχει μεγάλη αδυναμία, δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ουπς, γιατί άραγε; Μάλλον, με τόσα ταξίδια το καλοκαίρι και υποχρεώσεις τον χειμώνα, δεν πρόλαβαν να πάνε στην Ποταμούλα. Και σάμπως, θα πάνε στον γάμο τους; Όπως αποκάλυψε η Ζέτα, τον γάμο δεν θα το κάνει ως είθισται στο χωριό, διότι είναι μακριά και άβολα για τους καλεσμένους. Κι επειδή θέλει ο γάμος της να είναι σαν ένα πάρτι, μάλλον θα το κάνει εδώ κοντά.