Γιγουρτάκης: Το «μυστήριο» μήνυμα πριν τον θάνατο του!

18.10.2011
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Νίκου Γιγουρτάκη από τον ξαφνικό θάνατο του 30χρονου, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη και χάθηκε ο γιος τους. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ενώ ο πατέρας του προσπαθεί να βρει μία άκρη.

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Νίκου Γιγουρτάκη από τον ξαφνικό θάνατο του 30χρονου, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη και χάθηκε ο γιος τους. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ενώ ο πατέρας του προσπαθεί να βρει μία άκρη. Ο Νίκος το τελευταίο διάστημα λόγω ιγμορίτιδας έπαιρνε αντιβίωση και αντιισταμικά και οι δικοί του προσπαθούν να δουν αν μία υπερκατανάλωση αυτών τον οδήγησε στο θάνατο.

Την ίδια στιγμή, ήρθε στο φως ένα από τα τελευταία του μηνύματα στο Facebook, που προκαλεί πολλά ερωτήματα κι απορίες. Δύο εβδομάδες πριν, είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα: «Προς όλους τους χρήστες. Το γυμναστήριο… είναι μια απάτη. Την πάτησα και εγώ όπως πολλά θύματα. Ουσιαστικά είναι ένας χώρος, όπου ο κ. (…) το παρουσιάζει σαν γυμναστήριο, αλλά είναι παγίδα. Σε αναγκάζουν να περάσεις από μια σειρά βασανιστηρίων και μετά μαζί με μια αφέντρα σε τεμαχίζουν. Εγώ κατάφερα να αποδράσω». Τότε ένας φίλος του τού είχε γράψει: «Γλύτωσες , αλλά με γραμμωμένους κοιλιακούς Νίκο».

Πάντως, οι δικοί του δηλώνουν ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να βρουν την άκρη.