Μέλανι Γκρίφιθ: Ο Μπαντέρας είναι ψυχοπαθής

14.10.2011
Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τότε που η 54χρονη ηθοποιός εξέφρασε δημοσίως τα παράπονά της για τον συνομήλικο σύζυγό της και τώρα το ανοίγει πάλι το στοματάκι της.


Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τότε που η 54χρονη ηθοποιός εξέφρασε δημοσίως τα παράπονά της για τον συνομήλικο σύζυγό της και τώρα το ανοίγει πάλι το στοματάκι της.

Μάλιστα την αποκάλυψη για τα σχόλια της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) έκανε ο ίδιος ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Νέας Υόρκης.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του 54χρονου ηθοποιού ήταν εκείνος του ψυχοπαθούς δρ. Ρόμπερτ Λέντγκαρντ (Dr. Robert Ledgard) στην ταινία του Πέντρο Αλμοδόβαρ (Pedro Almodóvar) "The Skin I Live In". (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Πρόκειται για έναν σοβαρά διαταραγμένο χειρουργό ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει συνθετικό δέρμα.

Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο Αντόνιο, η εμπειρία ήταν συγκλονιστική και ο ίδιος ένιωσε τον ρόλο στο πετσί του. Το ίδιο και η σύζυγός του, όπως φαίνεται…

"Αφού η Μέλανι παρακολούθησε την ταινία στο Τορόντο συνέβη κάτι πολύ ενδιαφέρον", αποκάλυψε ο Μπαντέρας. "Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο το βράδυ, γύρισε με κοίταξε με ένα πολύ πολύ παράξενο βλέμμα και μου είπε: 'Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήσουν όπως ήσουν τους τρεις τελευταίους μήνες της ζωής σου'", του είπε η Γκρίφιθ η οποία αναγνώρισε στον άντρα της σαφέστατα σημεία από την τρέλα του χαρακτήρα που ερμήνευε στην ταινία. Και δεν έχει καθόλου άδικο.

Όπως παραδέχτηκε τελικά και ο Μπαντέρας στο περιοδικό "People", δεν γινόταν να μην κουβαλήσει λίγη από την ψυχασθένεια του ήρωά του και και στην πραγματική του ζωή.

Η ταινία, που σίγουρα έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα του Μπαντέρας, είναι τόσο έντονη που ο Αντόνιο δεν επέτρεψε στην 14χρονη κόρη τους, Στέλα να τη δει…

Ζωή Κίττα