Ε. Λάσπα: έσβησε στην αγκαλιά της ο Γιγουρτάκης

14.10.2011
Η είδηση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες δεν είναι άλλη από τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη,

Η είδηση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες δεν είναι άλλη από τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη, αλλά μόνο ένας άνθρωπος ήταν δίπλα του τις τελευταίες του στιγμές: η επί δυόμιση χρόνια τελευταία σύντροφος του Ειρήνη Λάσπα, που όπως είδαμε στο star μίλησε για τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές του επιχειρηματία:"Παραπονιόταν συχνά το τελευταίο διάστημα ότι δεν αισθάνεται καλά. Εκείνη την ημέρα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπε τρεις φορές να πάω στο σπίτι του γιατί δεν αισθανόταν καλά", δήλωσε το μοντέλο, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Η σύντροφος του αποκαλύπτει πώς τον είδε να “σβήνει” και να χάνει τη ζωή του:"Ξαπλώσαμε και μου είπε σ’αγαπώ. Είσαι η γυναίκα μου, μόνο εσένα αγαπάω. Μου είπε καληνύχτα καρδιά μου και με φίλησε. Κοιμόμασταν αγκαλιά. Μετά από τέσσερις ώρες ξύπνησα από κάτι θορύβους και τον είδα ανάποδα στο κρεβάτι να έχει σπασμούς και να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια του. Πήγα το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έρχονται. Ο Νίκος συνέχισε να έχει σπασμούς, όμως μετά από δέκα λεπτά ηρέμησε. Νόμισα λοιπόν ότι απλά τον είχε πιάσει μια κρίση και ηρέμησε. Ξαναπαίρνω το ΕΚΑΒ και μου λένε «το ασθενοφόρο έχει ξεκινήσει ήδη από το Ασκληπιείο της Βούλας". Με συνέδεσαν με μία γιατρό που μου έλεγε τι να κάνω όμως αυτός δεν είχε αισθήσεις. Δεν ενέπνεε καν και το ασθενοφόρο ήλθε μετά από άλλα δέκα λεπτά. Ουσιαστικά δηλαδή έκανε γύρω στα 20 λεπτά", δήλωσε το μοντέλο συγκλονισμένο από τον θάνατο του αγαπημένου της.

Δυστυχώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά η ζωή του είχε τελειώσει και η ζωή των ανθρώπων που τον αγαπούσαν έχει πια αλλάξει μια για πάντα.

Ελένη Α.