Κοντεύει να σκάσει η Κάρλα Μπρούνι

14.10.2011
Αυτή η… ουρά του γαϊδάρου είναι πάντα η πιο δύσκολη να την καταπιείς, όπως λέει ο λαός μας και αυτό ισχύει ακόμη και για τη διάσημη πρώτη κυρία της Γαλλίας.


Αυτή η… ουρά του γαϊδάρου είναι πάντα η πιο δύσκολη να την καταπιείς, όπως λέει ο λαός μας και αυτό ισχύει ακόμη και για τη διάσημη πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) είναι στις μέρες της –που λένε- αλλά φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο και βιάζεται να γεννήσει μια ώρα αρχύτερα.

Η 43χρονη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) βγήκε για μια βολτίτσα χθες στο Παρίσι και όσοι την πρόσεξαν μπόρεσαν να διακρίνουν μια σχετική δυσφορία στο περπάτημα και τη γενικότερη κίνησή της.

Έχουν ήδη περάσει δύο εβδομάδες από την ημερομηνία που έπρεπε να έρθει το μωρό και αυτό, πολύ απλά… δεν το αποφασίζει!

Τον περασμένο μήνα, η Κάρλα, λέγεται ότι είχε παραδεχτεί την κούρασή της, τονίζοντας ότι "βαρέθηκε πια και όλο αυτό ήθελε να τελειώσει γρήγορα". Η ευχή της δεν εισακούστηκε όμως και ακόμη περιμένει.

Οι φήμες θέλουν το πρώτο παιδί του προεδρικού ζεύγους να είναι αγόρι, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Το μωρό θα είναι το δεύτερο της Κάρλα και το τέταρτο για τον Γάλλο πρόεδρο, ενώ σημασία έχει ότι και τα τέσσερα προϋπάρχοντα παιδιά στην οικογένεια είναι αγόρια.

Η Μπρούνι έχει επίσης τον 10χρονο Ορελιέν (Aurelien), καρπό που έρωτά της με τον Γάλλο φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν (Raphael Enthoven), ενώ ο Σαρκοζί έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο με την Μαρί-Ντομινίκ Κουλιολί (Marie-Dominique Culioli) -τον 26χρονο Πιερ και τον 24χρονο Ζαν- και τον 14χρονο Λουί από τη δεύτερη σύζυγό του Σεσιλιά Σιγκανέ-Αλμπενίζ (Cecilia Ciganer-Albeniz).

Ζωή Κίττα