Παπαβασιλείου: "Δεν είμαι ο κλώνος της Χρηστίδου"

14.10.2011
Η Έλενα Παπαβασιλείου άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό People και μίλησε για την νέα της συνεργασία στο “Μες την καλή χαρά”, για την Ναταλία Γερμανού και τα είπε όλα.

Η Έλενα Παπαβασιλείου άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό People και μίλησε για την νέα της συνεργασία στο “Μες την καλή χαρά”, για την Ναταλία Γερμανού και τα είπε όλα.


''Όταν πήγα να συζητήσω, ποτέ δεν μου είπαν ότι πρέπει να ''κλωνοποιηθώ'' σε Σίσσυ Χρηστίδου. Άλλωστε δεν μπορώ και δεν θέλω να το κάνω! Απλά μου πρότειναν να συμμετάσχω στην εκπομπή της Ναταλίας. Γιατί η εκπομπή είναι ξεκάθαρα της Ναταλίας κι εγώ είμαι ένα μέλος της ομάδας... Έχω μια χαρά σχέση με την Ναταλία, δεν τσακώθηκα ποτέ μαζί της -όπως έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν κάποιοι- και πριν συμφωνήσω για την εκπομπή, μίλησα μαζί της... Η Ναταλία έδειξε πολύ θετική διάθεση στο να συνεργαστούμε αλλιώς δεν θα είχα υπογράψει. Μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά δεν θα πήγαινα κάπου αν μου έλεγαν ότι είμαι ανεπιθύμητη", είπε μέσα στην ειλικρίνεια η Έλενα. Και πώς χρυσή μου να είσαι κλώνος ερωτώ; Η Σίσσυ είναι κοκκινομάλλα!

Η Έλενα πέρα από τα τηλεοπτικά σχολίασε όμως και το ότι της έχει περάσει από το μυαλό να την κάνει από την Ελλαδίτσα και να ξενιτευτεί: ''Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και επειδή έχω ζήσει πολύ στο εξωτερικό δεν ήθελα ποτέ να την αφήσω. Αν όμως, δυσκολέψουν τα πράγματα, ναι, σκέφτομαι κι εγώ να φύγω από την Ελλάδα.'', είπε η παρουσιάστρια. Go Elena, go Greece!

Όσο για τον γάμο, μήπως είναι κάτι που θα την κρατήσει και δεν θα την κάνει με ελαφρά για έξω;

''Θα έπρεπε να θέλω πολύ τον άλλον, να μου εμπνέει μεγάλη ασφάλεια, για να πάρω μια τόσο σημαντική απόφαση. Ο γάμος δεν είναι εύκολο βήμα, ούτε πρέπει να γίνεται επιπόλαια. Επειδή βλέπω τα πράγματα λίγο ροζ, θέλω να αισθανθώ έντονα, θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη και να προκύψει μόνο του και αβίαστα γιατί αν αρχίζεις να το ψειρίζεις, τότε δεν είναι για να γίνει'', είπε σοφά το κορίτσι! Άντε με το καλό να βρεθεί ο κατάλληλος, γιατί αλλιώς τι θα κάνει και η Ναταλία χωρίς την Έλενα αν την “κάνει” για έξω;

Ελένη Αναστασάκη