Συντετριμμένη η Κολέτσα από το θάνατο του Γιγουρτάκη!

13.10.2011
Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη προκάλεσε σοκ στην κοσμική Αθήνα, αλλά πολύ περισσότερο στους φίλους του που είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή. Η προσωπική σελίδα του 30χρονου επιχειρηματία στο Facebook έχει κατακλυστεί από συγκινητικά μηνύματα φίλω

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη προκάλεσε σοκ στην κοσμική Αθήνα, αλλά πολύ περισσότερο στους φίλους του που είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή. Η προσωπική σελίδα του 30χρονου επιχειρηματία στο Facebook έχει κατακλυστεί από συγκινητικά μηνύματα φίλων, τραγουδιστών και μοντέλων. Στο σπίτι του στην Γλυφάδα από το μεσημέρι της Τετάρτης πηγαίνουν οι δικοί του άνθρωποι, ενώ εκεί είναι από τις πρώτες ώρες συντετριμμένοι οι γονείς του, Τάκης και Χριστίνα καθώς και ο μικρότερος αδελφός του που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου 30χρονου βρίσκονται φίλοι τους, αλλά και φίλοι του Νίκου, ανάμεσα τους ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Εκεί βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο πρώην σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου, Παναγιώτης Βασιλειάδης ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της οικογένειας στο Ρομέο. Όπως ακούσαμε στο Made in Star, μαζί με τον Βασιλειάδη ήταν και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Συγκλονισμένη η Κολέτσα

Ο μεγάλος έρωτας, όπως λένε, του Νικόλα Γιγουρτάκη ήταν η Χριστίνα Κολέτσα με την οποία έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και on off,όμως και οι δύο ήταν παράφορα ερωτευμένοι, τόσο που ως απόδειξη έκαναν τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου. Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά παρέμειναν φίλοι.

Η είδηση του θανάτου συγκλόνισε την Κολέτσα, η οποία συντριμμένη επισκέφτηκε το σπίτι του στη Γλυφάδα. Μάλιστα, όπως ακούσαμε στοStar κατέρρευσε χθες και χρειάστηκε να την επισκεφτεί γιατρός.