Ο Μπέκαμ μας δείχνει την κοιλίτσα της Βικτόρια

09.07.2011
Τα λόγια της 37χρονης Μπέκαμ μάλλον δεν άκουσε ο σύζυγός της Ντέιβιντ που πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Βικτόρια να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας μόνο το παρεό και το μαγιό της, με την κοιλιά τούρλα φυσικά!

Δεν πάνε δέκα ημέρες από τότε που η ετοιμόγεννη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) ανακοίνωνε στο "Women's Wear Daily" πως δεν της αρέσει να βλέπει γυναίκες να ποζάρουν με την κοιλιά έξω στην περίοδο της εγκυμοσύνης.


Τα λόγια της 37χρονης Μπέκαμ μάλλον δεν άκουσε ο σύζυγός της Ντέιβιντ που πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Βικτόρια να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας μόνο το παρεό και το μαγιό της, με την κοιλιά τούρλα φυσικά!

Ο ίδιος ο 36χρονος άσσος του ποδοσφαίρου φρόντισε να τονίσει πως την φωτογραφία ουσιαστικά την ξέκλεψε, αφού η σύζυγός του δεν κατάλαβε το παραμικρό:


"Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία της Βικτόρια όταν εκείνη δεν με κοίταζε. Δείχνει εκπληκτική, τώρα που είμαστε τόσο κοντά στον ερχομό του παιδιού μας"!

Φυσικά πολλοί παραξενεύτηκαν από την κίνηση αυτή του Ντέιβιντ αφού και μόνο στη φημολογία πως θα ποζάρει γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για το εξώφυλλο περιοδικού -όπως είχε κάνει πριν χρόνια και η Ντέμι Μουρ στο εντυπωσιακό εξώφυλλο του περιοδικού "V"- η Βικτόρια είχε βγάλει σπυράκια και είχε εκφράσει την αντίθετη άποψή της:

"Δεν είμαι από τα άτομα εκείνα που τους αρέσει να βγαίνουν και να ποζάρουν με την κοιλιά έξω και γυμνές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Είμαι περήφανη που είμαι έγκυος και νιώθω ευλογημένη και πολύ χαρούμενη. Πραγματικά είμαι! Απλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα βγάλω τα ρούχα μου αφού δεν πιστεύω πως κάποιος θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο, ούτε καν ο άντρας μου. Είμαι κατηγορηματική λοιπόν".

Πάντως η επί 12 χρόνια σύζυγος του κούκλου Μπέκαμ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πέρασε στην αντεπίθεση. Έτσι δημοσίευσε στο Twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ντέιβιντ να σερφάρει στα κύματα και αποκάλυψε πως το αριστούργημα αυτό τράβηξε ο γιο του ζευγαριού Μπρούκλιν (Brooklyn), όταν ο μπαμπάς του του έκανε μαθήματα σέρφινγκ.

Μετά την ψευδή φήμη πως η Βικτόρια θα γεννούσε την ημέρα της ανεξαρτησίας για τις ΗΠΑ, περιμένουμε πλέον και επίσημα την πραγματική γέννηση της πρώτης κορούλας του ζεύγους Μπέκαμ

Σύμφωνα με το "Cover Media", η Μπέκαμ έχει κανονίσει να γεννήσει αυτή την Κυριακή με καισαρική σε πριβέ νοσοκομείο στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη τρεις γιους: το Μπρούκλιν (Brooklyn) που είναι 12 ετών, το Ρομέο (Romeo) που έχει φτάσει στα 8 και τον Κρουζ, έξι ετών.

Κάνε μας LIKE και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Κατερίνα Πατούλια