Παπούλια: τι την οδήγησε στην κατάθλιψη;

08.07.2011
Η Εβελίνα Παπούλια άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα όσα σκέφτεται και όλα όσα ζούσε την περίοδο που έκανε μεγάλη επιτυχία με το σίριαλ "

Κάνε μας LIKE και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Η Εβελίνα Παπούλια άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα όσα σκέφτεται και όλα όσα ζούσε την περίοδο που έκανε μεγάλη επιτυχία με το σίριαλ "Δύο ξένοι". Και αν νομίζεις πως τότε πετάτε στα ουράνια τότε κάνεις μεγάλο λάθος αφού όπως δήλωσε η ίδια: "Tην εποχή που έγινε αυτή η επιτυχία δεν την είχα εισπράξει. Ήμουν σε μια διαφορετική φάση της ζωής μου, όπου μόλις είχα επιστρέψει από την Αμερική και προσπαθούσα να συνηθίσω τα ελληνικά δεδομένα. Οι ρυθμοί της ζωής εκεί είναι πολύ διαφορετικοί και με την ανοργανωσιά που υπάρχει εδώ κουραζόμουν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χαρώ τίποτα.

Εγώ τότε ζούσα σε μια κατάθλιψη για το εάν έκανα καλά που ήλθα εδώ ή αν έπρεπε να μείνω στο εξωτερικό. Με κοιτούσαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν κι εγώ, έχοντας background τον χορό – όπου, είτε είσαι σταρ, είτε όχι, είναι ήρεμα τα πράγματα – δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα καλά τότε. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, νιώθω χαρούμενη που μου συνέβη και τυχερή", δήλωσε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είναι δυνατόν να γίνεσαι πρώτο όνομα και να έχεις κατάθλιψη; Να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο και να μην ξέρεις πώς να νιώσεις; Μα φυσικά και είναι αν κρίνουμε από την Εβελίνα.

Και αν νομίζεις πως θα δεις την Εβελίνα στην τηλεόραση κάνεις μέγα λάθος, αφού τηλεόραση τέλος για την ίδια αφού αποφάσισε να ανοίξει μια σχολή υποκριτικής: "Δεν περνάω καλά στην τηλεόραση. Επέλεξα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας για να μην έχω το "χτύπημα της κάρτας". Ένιωθα ότι υπήρχε μεγάλη αγωνία. Υπάρχουν πολλά νεύρα, πάντα κάποιος φταίει για κάτι και εκεί που θέλεις να είναι μια δουλειά συνόλου για κάποιο λόγο δεν είναι. Επίσης είναι πολύ κουραστικά τα ωράρια. Εμένα αυτό που δημιουργούσε στρες γιατί δούλευα κάθε χρόνο στο θέατρο και δεν μπορούσα να συνδυάζω και τα δύο", δήλωσε η ηθοποιός. Εμείς να ευχηθούμε όλα να της πάνε καλά από εδώ και πέρα!

Ελένη Αναστασάκη