Πάριος - Παλαιολόγου: Νεαρή αοιδός μπήκε ανάμεσά τους;

23.06.2011
Προσπάθεια ήταν και πάει για τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, των οποίων η επανασύνδεση δεν πέτυχε. Και μαζί «ναυάγησαν» και οι προσδοκίες να δούμε τον τροβαδούρο του έρωτα... γαμπρό.

Προσπάθεια ήταν και πάει για τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, των οποίων η επανασύνδεση δεν πέτυχε. Και μαζί «ναυάγησαν» και οι προσδοκίες για επισημοποίηση και να δούμε έτσι τον τροβαδούρο του έρωτα... γαμπρό. Αλλά αυτά τα ξέρουμε. Τούτο που δεν ξέραμε, αλλά ακούσαμε (και δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει) είναι ότι η επανασύνδεση δεν πέτυχε ελέω μίας... νεαρής ξανθιάς ύπαρξης!

Η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» είναι αοιδός στο επάγγελμα και μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για τις φήμες που τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο. Η νεαρή αοιδός, λοιπόν, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι η σχέση της με τον Πάριο είναι καθαρά επαγγελματική και τίποτε παραπάνω... Άσε, που αποκάλυψε ότι αυτό τον καιρό διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό επιχειρηματία.

Πώς όμως προέκυψαν οι φήμες; Μία επίσκεψη του Πάριου στο μαγαζί που άδει η νεαρά ήταν αρκετή. Αλλά και πάλι εδώ, εκείνη δίνει τη δική της εκδοχή για το ισχύει πραγματικά «Ήρθε να δει την έναρξη μου και να μιλήσουμε για μία μελλοντική συνεργασία. Τίποτε παραπάνω..».