Ποια η σχέση Κέρεν, Ντέμη και... Καπετανίδη;

21.06.2011
Κοίτα τι μαθαίνεις κανείς στα... γεράματα.... Θυμάσαι την Κέρεν Ταμάμη, την παίκτρια του Greek Idol, τη γραμματέα ντε, που ο Κώστας Καπετανίδης είχε... σκυλοβρίσει στο παιγνίδι, κάνοντας της σκληρή κριτική; Θυμάσαι, που σε ένα από τα Live, της είχε πει να

Κοίτα τι μαθαίνεις κανείς στα... γεράματα.... Θυμάσαι την Κέρεν Ταμάμη, την παίκτρια του Greek Idol, τη γραμματέα ντε, που ο Κώστας Καπετανίδης είχε... σκυλοβρίσει στο παιγνίδι, κάνοντας της σκληρή κριτική; Θυμάσαι, που σε ένα από τα Live, της είχε πει να επιστρέψει στη δουλειά της και από το τραντζιστοράκι της θα ακούει τραγούδια, όχι τα δικά της, αλλά άλλων τραγουδιστών; Θυμάσαι, διότι τέτοια ξεκατινιάσματα δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Που λες, διαβάζουμε στη Real ότι η Κέρεν κατά κάποιο τρόπο έχει... σχέση με τον Καπετανίδη, αφού πριν μπει στο Greek Idol ήταν γραμματέας του Ντέμη Νικολαϊδη. Ω ναι. Του κουμπάρου του Καπετανίδη. Αν ο κριτής του talent show την ήξερε προσωπικά, δεν το γνωρίζουμε, αλλά στάνταρ ο κουμπάρος του θα τον είχε ενημερώσει ότι η εν λόγω παίκτρια είναι η γραμματέας του. Αλλά, όχι, τον κριτή αυτό δεν τον επηρέασε και ως... αδέκαστος Καπετανίδης δεν είχε πρόβλημα ακόμη και να της κάνει την πιο σκληρή κριτική. Γιατί, οι διαπλοκές είναι για άλλους.

Τέλος πάντων, την αποκάλυψη για την επαγγελματική της σχέση με τον Ντέμη την έκανε η ίδια η Κέρεν, λέγοντας ότι εκείνος έπαθε σοκ όταν τού ανακοίνωσε ότι θα πάει στο παιγνίδι. Της ευχήθηκε, όμως, «καλή επιτυχία». Αλλά μια κουβέντα στον κουμπάρο να προσέξει το κορίτσι, δεν την είπε. Και αυτός την είχε στην μπούκα. Ωστόσο, η Κέρεν δεν αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στην εταιρεία του Ντέμη, αλλά παραδέχτηκε ότι ντρέπεται να χτυπήσει την πόρτα της Δέσποινας Βανδή για να συνεργαστούν, αφού δεν έχει το θάρρος. Αλλά, ένα θα πω.... κοίτα μικρός που είναι ο κόσμος.