Έρχεται στην Ελλάδα ο σέξι "Ezel";

21.06.2011
Τρία επεισόδια έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής από την πολυδιαφημισμένη τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1, Ezel και μπορεί το στόρι να ξεφεύγει από αυτά που μας είχαν συνηθίσει άλλες σειρές προερχόμενες από την γείτονα χώρα

Τρία επεισόδια έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής από την πολυδιαφημισμένη τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1, Ezel και μπορεί το στόρι να ξεφεύγει από αυτά που μας είχαν συνηθίσει άλλες σειρές προερχόμενες από την γείτονα χώρα, όμως, το ενδιαφέρον του κοινού έως τώρα δεν είναι αυτό που θα περίμεναν από το κανάλι.

Βέβαια, ακόμη είναι στην αρχή, αλλά όπως λέει και η παροιμία... «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Που σημαίνει, ότι στον ΑΝΤ1 δεν φαίνονται διατεθειμένοι να χάσουν αυτό το στοίχημα. Έτσι, όπως διαβάζουμε, σκοπεύουν να φέρουν στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι την πρωταγωνιστική τετράδα της σειράς, με πρώτο και καλύτερο, τον γόη Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Ezel).

Ακόμη δεν έχουν κανονίσει ημερομηνίες, διότι θα πρέπει να βρουν τις μέρες που θα βολέψουν όλους και δη τον «Ezel», ο οποίος μάλλον δεν τρελαίνεται και πολύ στην ιδέα της προώθησης της σειράς. Από τη στιγμή, δε, που αυτή τελείωσε στην Τουρκία. Αλλά ο... επιμένων νικά κι εμείς περιμένουμε πότε θα δούμε τον μελαχρινό γόη στη χώρα μας.