Η νύφη το' σκασε, μπουκάλα ο Χέφνερ

15.06.2011
Τι ήταν αυτό που έπαθε ο καημένος ο 85χρονος ιδρυτής του Playboy; Πάνω που μετρούσε αντίστροφα για τη στιγμή που θα ντυνόταν –για τρίτη φορά- γαμπρός δίπλα στο 24χρονο κουνελάκι του, εκείνο την… έκανε!


Τι ήταν αυτό που έπαθε ο καημένος ο 85χρονος ιδρυτής του Playboy; Πάνω που μετρούσε αντίστροφα για τη στιγμή που θα ντυνόταν –για τρίτη φορά- γαμπρός δίπλα στο 24χρονο κουνελάκι του, εκείνο την… έκανε!

Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) ο γάμος του με την Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) –που παρεμπιπτόντως επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο- ματαιώθηκε.

«Ο γάμος δεν θα γίνει. Η Κρίσταλ άλλαξε γνώμη», έγραψε ο Χεφ στη σελίδα του στο Twitter, χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις, εν μέσω φημών ότι ο χωρισμός οφείλεται σε τρίτο άτομο!

Ο μάνατζερ της νύφης, Μάικλ Μπλάκεϊ (Michael Blakey) μίλησε επίσης για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, επέμεινε όμως ότι η σχέση ανάμεσα στους δύο πρώην αρραβωνιασμένους είναι ακόμη πολύ καλή.

«Άκουσα τα άσχημα νέα σήμερα το πρωί. Ο χωρισμός βασίστηκε σε αμοιβαία απόφαση και οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι», ισχυρίστηκε ο Μπλάκεϊ.

Και όσα αυτά γίνονται και ο πονοκέφαλος αφορά στο πως θα επιστραφούν όλα τα δώρα που έχει λάβει ήδη το ζευγάρι, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι η Κρίσταλ έχει ήδη άλλο αγόρι –που προφανώς προτιμά- και γι’ αυτό αποφάσισε να μην γίνει κυρία Χέφνερ.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι η εντυπωσιακή ξανθιά τα έχει βρει με τον Τζόρνταν ΜακΓρο (Jordan McGraw), τον γιο του διάσημου τηλεοπτικού –και πολυεκατομμυριούχου- ψυχολόγου Δρ. Φιλ (Dr. Phil).

Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα φανεί στο άμεσο μέλλον, ωστόσο οι πηγές του Playboy mansion αναφέρουν ότι ο Χιου και η Κρίσταλ είχαν έναν απίστευτο καυγά το περασμένο Σαββατοκύριακο και εκείνη έφυγε από το σπίτι την Κυριακή το βράδυ αφήνοντας τον γαμπρό στα κρύα του λουτρού.

Η Κρίσταλ –φυσικά- είχε επίσης κάτι να πει και το έγραψε στο Twitter με ένα κάπως παράξενο μήνυμα που επιδέχεται μεγάλης ανάλυσης.

«Υπάρχουν δύο λάθη που μπορεί να κάνει κανείς στον δρόμο προς την αλήθεια… να μην φτάσει στο τέλος και να μην ξεκινήσει καθόλου», έγραψε η Κρίσταλ Χάρις και ο νοών νοείτω.