Τζώνυ Καλημέρης: Η περιπέτεια με τον καρκίνο!

14.06.2011
Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Τζώνυ Καλημέρης, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Αν και η ζωή του δεν απειλήθηκε άμεσα, το πρόβλημα ήταν σοβαρό κι έπρεπε να

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Τζώνυ Καλημέρης, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Αν και η ζωή του δεν απειλήθηκε άμεσα, το πρόβλημα ήταν σοβαρό κι έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Life and Style», είχε πάθει ένα είδος καρκίνου του δέρματος, που τον ταλαιπώρησε για τέσσερις μήνες. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην Αμερική, όπου έκανε τις απαραίτητες θεραπείες. «Πέρασα αυτή τη διαδικασία -δεν πέρασα κι άσχημα στην Αμερική, οφείλω να ομολογήσω, δεν ήταν άσχημα. Ήταν σαν παρατεταμένες διακοπές… Το ξεπέρασα και είμαι μια χαρά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παραδέχτηκε ότι υπήρχαν στιγμές που κλονίστηκε, όταν συναντούσε ανθρώπους με μεγαλύτερα και πιο σοβαρά προβλήματα από το δικό του. «Κλονίστηκα όχι με την έννοια ότι κινδυνεύω, αλλά με την έννοια ότι ζεις μία ζωή και ξαφνικά αυτή αλλάζει». Ωστόσο, όπως είπε η περιπέτεια με τον καρκίνο δεν τον έκανε πιο φιλοσοφημένο ως άτομο, ούτε αντιμετωπίζει τη ζωή διαφορετικά. «Όπως ήμουν, είμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά.