H Playmate δέχεται απειλές για τη ζωή της!

14.06.2011
Ένα δράμα ζει η φετινή playmate, Ηρώ Λεγάκη η οποία θέλει να χαρεί τον θρίαμβο της, που είναι το φετινό «κουνέλι» και δεν μπορεί. Ο λόγος; Δέχεται απειλές για τη ζωή της. Και όχι, δεν την απειλούν τα υπόλοιπα υποψήφια

Ένα δράμα ζει η φετινή playmate, Ηρώ Λεγάκη η οποία θέλει να χαρεί τον θρίαμβο της, που είναι το φετινό «κουνέλι» και δεν μπορεί. Ο λόγος; Δέχεται απειλές για τη ζωή της. Και όχι, δεν την απειλούν τα υπόλοιπα υποψήφια «κουνέλια» αλλά ο πρώην της που δε λέει να ξεπεράσει το χωρισμό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Λεγάκη μέχρι στην αστυνομία έχει απευθυνθεί, ζητώντας προστασία, αφού ο πρώην της όχι μόνο έχει κάνει κόλαση της ζωή της, αλλά την απειλεί κιόλας. Η 20χρονη είχε σχέση με το λεγάμενο τρία χρόνια, αλλά όταν χώρισαν, εκείνος δεν μπορούσε με τίποτε να το χωνέψει.

«Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση κι αναγκάστηκα να μετακομίσω στη θεία μου στην Αθήνα, από τη Νέα Μάκρη που έμενα» εξομολογείται η Λεγάκη, αλλά και πάλι δεν είδε αποτέλεσμα, αφού εκείνος έγινε πιο επικίνδυνος. Για του λόγου το αληθές, έσπασε το αυτοκίνητο της μητέρας της, ενώ απειλεί την ίδια πως αν κάνει νέα σχέση, θα σκοτώσει και τους δύο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ