Κωστόπουλος: "Το τελευταίο "Βράδυ" μου"

10.06.2011
Ένας κύκλος εκπομπών κλείνει για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του "Βράδυ" μετά από 32 εκπομπές και σχεδόν 100 καλεσμένους, 95 για την ακρίβεια.

Ένας κύκλος εκπομπών κλείνει για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του "Βράδυ" μετά από 32 εκπομπές και σχεδόν 100 καλεσμένους, 95 για την ακρίβεια. Ο Κωστόπουλος, κάνοντας μια μικρή ιστορική αναδρομή σε ότι έζησε στην εκπομπούλα του και λέγοντας μας πόσο πολύ την αγάπησε αυτή την εκπομπή: "Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος. Η εκπομπή αυτή περιέργως είναι οτιδήποτε αγάπησα πιο πολύ στη ζωή μου από ό,τι έκανα στην τηλεόραση και γι' αυτό νιώθω περίεργα σήμερα. Την αγάπησα τόσο πολύ σε σημείο που τραγούδησα και Βοσκόπουλο!".

Οι καλεσμένοι του Κωστόπουλου χθες το βράδυ ήταν ένα αχτύπητο δίδυμο, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Αντώνης Κανάκης, οι "Ραδιοαρβύλα" έτοιμοι να τα πουν όλα στον Κωστόπουλο και ο Κανάτης είχε πάρει ρόλο ντράμερ.

"Τι θα γίνει με αυτόν" ρώτησε ο Κωστόπουλος τον Σερβετά. "Τη μια το παίζει ντράμερ, την άλλη dj και την άλλη παρουσιαστής", είπε και ο Κανάκης τον πήρε στην πλάκα.

Αφού λοιπόν έκατσαν όλοι μαζί και ο Κανάκης ξεκόλλησε από τα ντραμς άρχισαν να κουβεντιάζουν για όλα: για τα πιο προσωπικά και οικογενειακά θέματα και ο Κανάκης άρχισε να λέει ότι ζηλεύει τον Σερβετά για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει και για το γεγονός ότι είναι πολύ αγαπημένος με την γυναίκα του.

Ο Σερβετάς λοιπόν έβγαλε 50€ που είχε πρόχειρα και τα έδωσε στο φίλο του για τα καλά του λόγια και στο ίδιο χαλαρό πνεύμα κινήθηκε όλη η εκπομπή ενώ εμείς μείναμε με την απορία του τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή του Κωστόπουλου, αφού δεν ξέρουμε να θα συνεχίσει και του χρόνου το "Βράδυ".

Μετά λοιπόν από τον επίλογο του Κωστόπουλου που όπως είπε ξεκίνησαν με το σκεπτικό να κάνουμε 12 εκπομπές και τελικά τους βγήκαν 32 και μέσα σε όλο αυτό πνεύμα συγκίνησης που μας έβγαλε αφού την αγάπησε πολύ την εκπομπή όπως είπε, είναι ακόμη άγνωστο αν θα συνεχίσει το "Βράδυ" και του χρόνου. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε!

Ελένη Αναστασάκη