Συγνώμη ζήτησε ο άρχοντας του X-Factor

07.06.2011
Και ενώ ο πόλεμος "μαίνεται" ανάμεσα στα στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί στο αμερικανικό αλλά και στο βρετανικό X Factor ύστερα από την ξαφνική απόλυση της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) από την κριτική επιτροπή, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του.


Και ενώ ο πόλεμος "μαίνεται" ανάμεσα στα στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί στο αμερικανικό αλλά και στο βρετανικό X Factor ύστερα από την ξαφνική απόλυση της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) από την κριτική επιτροπή, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του.

"Δεν είμαι τέρας", επιμένει ο 51χρονος αρχι-κριτής προσπαθώντας να εξηγήσει ότι δεν φταίει εκείνος για τις δραματικές εξελίξεις…

Ο Κάουελ αποκάλυψε ότι ύστερα από 10 φρικτές μέρες φανερών και μη εξελίξεων που κατέληξαν στο να διωχθεί η μέχρι πρότινος προστατευόμενή του από το πάνελ των κριτών και η θέση της να καλυφθεί στη μεν Αμερική από τη Νικόλ Σερτζιγκερ, στη δε Βρετανία, από την ελληνίδα Τουλίσα Κοντοσταύλος, έλαβε γραπτό μήνυμα από τη Σέριλ, με το οποίο την ενημέρωνε ότι "την απογοήτευσε πολύ".

"Αναλαμβάνω 100% την ευθύνη. Πέρασαν δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες και το χειρότερο είναι ότι όλοι με αποκαλούσαν το τέρας που έφερε την Σέριλ σε αυτή τη θέση", ομολόγησε ο Κάουελ, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα εκείνος προσπαθούσε να την προστατεύσει.

"Ζητώ συγνώμη που όλο αυτό δημοσιοποιήθηκε και αντιλαμβάνομαι πλήρως την πίεση που μπορεί να νιώθει, αλλά ακόμη και τώρα νιώθω ότι πάρθηκε η σωστή απόφαση", συνέχισε εξηγώντας που στηρίζει την άποψή του.

"Γνωρίζοντας την Σέριλ, όπως τη γνωρίζω εγώ, κατάλαβα –όπως όλοι μας- ότι δεν ήταν ο εαυτός της στην Αμερική και αυτό δεν είχε σε τίποτα να κάνει με την προφορά της. Ένιωθε έξω από τα νερά της και αυτό ήταν εμφανές σε όλους", συνέχισε ο Κάουελ συμπληρώνοντας ότι αυτό που τόνισε σε απάντηση στο γραπτό μήνυμα που του έστειλε η Κόουλ ήταν ότι το ζήτημα δεν υπήρξε ποτέ προσωπικό.

Στη συνέχεια της "εξομολόγησής" του, ο πολύς Σάιμον υποστήριξε ότι προτίμησε να μην της πει ο ίδιος τα νέα γιατί θεώρησε ότι έτσι εκείνη θα ένιωθε πιο άσχημα. (!) Αντίθετα, τον άσχημο ρόλο έπαιξε ο παραγωγός Ρίτσαρντ Χόλογουεϊ με τον οποίο η Σέριλ έχει άψογη σχέση. Ή, έστω, είχε…

Στη συνέχεια του σίριαλ, η παραγωγή πρόσφερε στην Κόουλ πίσω τη θέση στη στην κριτική επιτροπή του βρετανικού σόου, αλλά φαίνεται ότι εκείνη δεν μπορεί να διαγράψει έτσι εύκολα όσα έγιναν.

Πάντως, μπορεί η ίδια η Σέριλ –η οποία λέγεται ότι επέστρεψε ήδη στον άπιστο πρώην σύζυγό της, Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole)- να μην έχει μιλήσει δημόσια, ο Κάουελ όμως διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι το λάθος έγινε σαφώς στην επικοινωνία. Τονίζει μάλιστα πως μπορεί η Σέριλ να έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της, επιρρίπτοντας -εμμέσως πλην σαφώς- στον μάντατζέρ της Wi.ll.i.am.