Στο τσακ γλίτωσε το ροζ σκάνδαλο η JLo

07.06.2011
Μια ανάσα ανακούφισης πήρε πρόσφατα η λατίνα σταρ, η οποία τον επόμενο μήνα θα γίνει 42 χρονών, αφού κατάφερε να αποσοβήσει έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο για την ίδια και την οικογένειά της.


Μια ανάσα ανακούφισης πήρε πρόσφατα η λατίνα σταρ, η οποία τον επόμενο μήνα θα γίνει 42 χρονών, αφού κατάφερε να αποσοβήσει έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο για την ίδια και την οικογένειά της.

Πριν από μερικούς μήνες, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είχε μάθει ότι ο πρώτος της σύζυγος ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει κασέτα ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια, φυσικά, την ίδια.

Φαίνεται πως ο Οτζάνι Νόα (Ojani Noa) είχε πουλήσει το υλικό στη νυν φιλενάδα του, Κλόντια Βελάσκεζ (Claudia Vazquez) έναντι του ποσού του $1 έτσι, ώστε να το διοχετεύσει εκείνη στην αγορά και να μην αναμιχθεί το όνομά του.

Έλα όμως που η Τζένιφερ το μυρίστηκε. Και φυσικά δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Έστειλε τον Νόα και τον ατζέντη του Εντ Μέγιερ (Ed Meyer) στο δικαστήριο με σκοπό να βάλει φρένο στην υποτιθέμενη προσπάθειά τους να διοχετεύσουν το επίμαχο υλικό στο εμπόριο. Και –ευτυχώς για εκείνη- τα κατάφερε.

Το δικαστήριο απαγόρευσε στον Νόα και την Βάσκεζ να δημοσιεύσουν το εν λόγω υλικό. Το ζευγάρι δεσμεύτηκε μέσω του δικηγόρου τους να υπακούσουν στις αποφάσεις του δικαστηρίου, αλλά την ίδια στιγμή εξέφρασαν την ελπίδα τους να κάνει το ίδιο και η Λόπεζ και να μην τους εμποδίσει να γυρίσουν την ταινία που έχουν σκαριά.

Ο Νόα και η Βάσκεζ έχουν σκοπό να γυρίσουν μια ταινία που θα ασχολείται με τα πρώτα βήματα της Τζένιφερ προς τη φήμη, που μάλιστα συνέπεσαν με τον πολύ σύντομο γάμο τους.

Κατά τα άλλα και ενώ όπως έγινε γνωστό στο εν λόγω βίντεο η Λόπεζ εμφανίζεται γυμνή και συμπεριφέρεται ελαφρώς "ανάρμοστα", οι εικόνες αυτές δεν είναι οι μόνες που ανάλογες που υπάρχουν.

"Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει υλικό 21 ωρών", υποστήριξε ο Μέγιερ συμπληρώνοντας ότι ο Νόα βρίσκει συνεχώς καινούρια βίντεο με την πρώην γυναίκα του, τα οποία ούτε θυμόταν ότι είχε.

Παρότι στην πραγματικότητα δεν φαίνεται πουθενά στις ταινίες ολοκληρωμένη σκηνή σεξ, τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η δημοσίευσή τους θα είναι το ίδιο μεγάλα τόσο για την Λόπεζ, όσο και για τον σύζυγό της Μαρκ Άντονι (Mark Anthony).

Η Λόπεζ και ο Νόα γνωρίστηκαν το 1997 όταν εκείνος εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Μαϊάμι και παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά. 11 μήνες μετά χώρισαν αλλά κράτησαν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, η Τζένιφερ προσέλαβε τον πρώην σύζυγό της στο δικό της εστιατόριο "Madres", τον Απρίλιο του 2002.

Βέβαια, αυτή η συνεργασία δεν κράτησε για πολύ. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ο Νόα απολύθηκε ενώ την ίδια στιγμή υπέγραψε και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με βάση το οποίο δεσμεύτηκε με "σιωπή". Εκείνος, προφανώς, δεν τήρησε και έτσι ξεκίνησε ένα μπαράζ δικαστικών αντιπαραθέσεων που προς στιγμή δείχνουν νικήτρια την Τζένιφερ Λόπεζ. Η συνέχεια θα δείξει...

Ζωή Κίττα