Ανήμερα της εθνικής γιορτής γεννάει η Βικτόρια

19.05.2011
Είπαμε να αγαπάς τη χώρα σου –είτε τη επίσημη, είτε την… υιοθετημένη- αλλά όχι και έτσι!


Είπαμε να αγαπάς τη χώρα σου –είτε τη επίσημη, είτε την… υιοθετημένη- αλλά όχι και έτσι!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) πρόκειται να γεννήσει την μονάκριβη κορούλα της στις 4 Ιουλίου "για να δηλώσει με αυτό τον τρόπο την αφοσίωσή της στην Αμερική".

Η συγκεκριμένη καλοκαιρινή μέρα σηματοδοτεί την πιο μεγάλη αργία στις ΗΠΑ, όπου γιορτάζεται με όλες τις τιμές ως Εθνική Ημέρα Ανεξαρτησίας.

Βέροι Βρετανοί, η Βικτόρια, ο Ντέιβιντ (David) και οι γιοι τους, ο 12χρονος Μπρούκλιν (Brooklyn), ο 8χρονος Ρόμεο (Romeo) και ο 6χρονος Κρουζ (Cruz) μετακόμισαν στο Λος Άντζελες το 2007 όταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στους τοπικούς Galaxy. Από εκείνη τη στιγμή, ο Μπέκς έχει επανειλημμένα δηλώσει πόσο ευτυχισμένος είναι εκεί, εκφράζοντας τη διάθεσή του μέχρι και να… πολιτογραφηθεί αμερικανός.

Τώρα και καθώς το ζευγάρι μετρά αντίστροφα για την άφιξη της πολυπόθητης κόρης, μαθαίνουμε ότι η κυρία Μπέκαμ έχει προγραμματίσει να γεννήσει σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες ενώ έχει ήδη νοικιάσει ένα σπίτι για να φιλοξενήσει όλους τους συγγενείς της για τις πρώτες εκείνες χαρούμενες μέρες.

"Θα είναι μια τεράστια οικογενειακή γιορτή για τους Μπέκαμ και το γεγονός ότι αποφάσισαν να τη γιορτάσουν στις ΗΠΑ και τη συγκεκριμένη μέρα, λέει πολλά για τη διάθεσή τους απέναντι στη χώρα", μεταφέρεται από πηγές της εφημερίδας "The Sun".

Εκτός όμως από τη γέννηση αυτή καθεαυτή, λέγεται ότι το ζευγάρι –που έχει ήδη δώσει παρόμοια στοιχεία με την περίπτωση του πρωτότοκού τους- σκοπεύει να δώσει στο κοριτσάκι τους ένα πολύ αμερικάνικο όνομα, με το "Ατλάντα" ως επικρατέστερο.

"Ο Ντέιβιντ ήθελε ένα όνομα σχετικό με τις ζωές τους κατά την περίοδο της σύλληψης της μικρής", μεταφέρουν πηγές. Κοντός ψαλμός Αλληλούια.

Ζωή Κίττα