Το μεγάλο παράπονο της Ρούλας!

18.08.2008
Σιγά σιγά ανακτά την αυτοπεποίθησή της η «εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια», καθώς η πορεία της υγείας της καθημερινά βελτιώνεται σταθερά.

Σιγά σιγά ανακτά την αυτοπεποίθησή της η «εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια», καθώς η πορεία της υγείας της καθημερινά βελτιώνεται σταθερά. Οι ελπίδες να ξαναγυρίσει, όπως γράψαμε στις αρχές της σεζόν στα πλατό αυξάνονται, ωστόσο η διάθεσή της δεν έχει αλλάξει καθώς συνειδητοποιεί μέρα με τη μέρα την αβάσταχτη μοναξιά που έχουν νιώσει όλοι οι διάσημοι. Πού πήγαν όλοι οι πολύφερνοι φίλοι της; Πού είναι όλοι αυτοί που ανέδειξε μέσα από τα σόου της και που ζουζούνιζαν γύρω της όσο εκείνη μεσουρανούσε; Αυτό είναι το μεγάλο της παράπονο, αλλά και ένας από τους λόγους που φέτος δεν άνοιξε καθόλου το σπίτι της στη Μύκονο. Το έχουν δει όλοι οι μεγάλοι να συμβαίνει μόλις τα φώτα της ράμπας σβήσουν. Ξαφνικά η αυλή χάνεται, οι κόλακες κόβουν ρόδα μυρωμένα και όλοι πια δεν προλαβαίνουν όχι μόνο να έρθουν να σε δουν, αλλά ούτε τηλέφωνο να πάρουν για να μάθουν τι κάνεις.

Πόσο μάλλον να αποδεχτούν πρόσκληση της Ρούλας να τη συνοδέψουν στο νησί των Ανέμων, όταν ξέρουν ότι η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα πλέον και δεν θα έχουν την τιμή να απαθανατιστούν μαζί της, ούτε και από τους παπαράτσι.

Μάταια η κυρία Κορομηλά θέλησε να ανοίξει το σπίτι της και να φιλοξενήσει κάποιους φίλους και πρώην συνεργάτες.

«Ο ένας δεν προλαβαίνει, ο άλλος κάτι έχει κανονίσει, κανείς δεν είπε ναι», μας είπε κολλητός της, από τους λίγους αλλά εκλεκτούς που έχουν επιλέξει να διατηρήσουν τη φιλία μαζί της. «Είναι απίστευτο, αλλά ο κόσμος είναι πολύ σκληρός και καιροσκόπος. Και επειδή δεν έχουν να προσδοκούν κάτι, παρά μόνο αγάπη και ανάγκη για ανθρώπινη επαφή, από μια γυναίκα που ξέρει να δίνει και να προσφέρει, απέχουν».

Η ίδια η Ρούλα μεταμφιεσμένη με μαύρα γυαλιά και καπέλα έχει τολμήσει να κάνει βόλτες τόσο στη Γλυφάδα όσο και στα βόρεια προάστια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η πόλη είναι άδεια, καθώς αποφεύγει τα φλας και τον τηλεοπτικό φακό. Μαζί της έχει πάντα έναν κολλητό που της συμπαραστέκεται χρόνια τώρα σε καλές και κακές στιγμές. Μάλιστα καταφέρνει να περνά απαρατήρητη, καθώς της αρέσει να υποδύεται ρόλους με μεγάλη επιτυχία. Ανοίγεται μόνο όταν θέλει και ρουφά σαν σφουγγάρι τις εκδηλώσεις θαυμασμού και αγάπης που εισπράττει από τον απλό κόσμο, όταν αποκαλύπτεται και που είναι βάλσαμο για την ψυχή της, δεν μπορεί όμως να χωνέψει την αδιαφορία και τη σκληρότητα όλων όσοι ήταν κοντά της και, πλέον, κάνουν σαν να μη θέλουν να την ξέρουν.

Μέχρι βέβαια το λαμπερό comeback! Γιατί τότε όλοι πάλι θα τη θυμηθούν και θα σπεύδουν να δηλώσουν φίλοι της. Υπομονή, αγαπημένη μας Ρούλα. Και μην ξεχνάς ότι εμείς σε αγαπάμε πάντα!