Μοναχικές διακοπές χωρίς τη Δήμητρα

15.08.2008
Τι διακοπές, δηλαδή; Μαύρο σκοτάδι. Τι κακό και αυτό με τον Μικρούτσικο! Βρε να τον ψάχνουν στη Μήλο, κι εκείνος πουθενά.

Τι διακοπές, δηλαδή; Μαύρο σκοτάδι. Τι κακό και αυτό με τον Μικρούτσικο! Βρε να τον ψάχνουν στη Μήλο, κι εκείνος πουθενά. Να τον ψάχνουν στην Κηφισιά... Πουθενά! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ανδρέας καθυστέρησε πολύ να κατέβει με το φουσκωτό του στο νησί των Κυκλάδων και αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ο συμπαθής παρουσιαστής και κουμπάρος του Δημήτρη Κοντομηνά ήταν μέχρι πρότινος σε συζητήσεις με τους επιτελείς του καναλιού για τη νέα σεζόν. Ακόμη η «χρυσή τομή» δεν έχει βρεθεί και αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε τις διακοπές του. Εδώ και 10 ημέρες βρίσκεται στο σπίτι του, στη Μήλο, χωρίς τη Δήμητρα. Γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σε φίλους και συνεργάτες που βρίσκονται μαζί του στο νησί.

Οι συζητήσεις με το κανάλι αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον παρουσιαστή, ο οποίος μπορεί να καθυστέρησε φέτος τις διακοπές του, αλλά φέρεται αποφασισμένος να μείνει στο νησί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Αν, τελικά, συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας κάνει ένα διάλειμμα ύστερα από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο γυαλί. Ένα διάλειμμα που φαίνεται ότι το έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. «Στη Μήλο φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του», είπε μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι μαζί του παραθερίζουν δύο στενοί συνεργάτες από τις εκπομπές, ο κολλητός του φίλος ο «γιατρός» και ο «ψαράς».

Εντύπωση έχει προκαλέσει η απουσία της Δήμητρας από την παρέα. Μία απουσία που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και, εν μέρει, επιβεβαίωσε κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του. Η χρονιά ήταν δύσκολη. Οι δύο τους με υπερπροσπάθεια «κράτησαν» σε ικανοποιητικό βαθμό τις τηλεθεάσεις του πρωινού του Σαββατοκύριακου του καναλιού, χωρίς ωστόσο να υπολογίσουν το κόστος: το κόστος της σχέσης τους. Η απουσία της νεαρής συζύγου για κάποιους κάτι δείχνει. Όπως, για παράδειγμα, ότι οι προτεραιότητές τους έχουν αλλάξει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να πρόκειται για μία στιγμιαία κρίση, η οποία θα περάσει με τον καιρό. Κανείς δεν γνωρίζει αν είναι κάτι παροδικό ή αν οι δυο τους βαδίζουν στα χνάρια ενός επικείμενου χωρισμού. Από την άλλη, η ζωή του Ανδρέα στο νησί είναι ειδυλλιακή. Βόλτες με το φουσκωτό, ξεκούραση και χαλαρή κουβεντούλα με μεζέδες, ουζάκι και λιγοστούς φίλους. Πότε σε ταβέρνες και πότε στο σπίτι του, όπου τη μαγειρική έχει αναλάβει η συνεργάτιδά του Σίσσυ Γιαννακοπούλου, γνωστή από το reality τηλεπαιχνίδι «Τhe Wall».

Ας ελπίσουμε μια κοινή τους συνέντευξη και μια φωτογράφηση να δώσει τέλος στις φήμες και να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού, όπως είχε ακουστεί πριν από το τέλος της σεζόν, όταν συζητιόταν πως το σημείο τριβής μεταξύ τους ήταν η επιθυμία της κυρίας Ρουμπέση να γίνει μητέρα και η άρνηση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή να ξαναγίνει πατέρας.