Αναποφάσιστη η Αντζελίνα!

13.08.2008
Στη μερίδα των αναποφάσιστων ανήκει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δύο μήνες πριν τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες κι ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει. Μπάρακ Ομπάμα ή Τζον Μακ Κέιν;

Στη μερίδα των αναποφάσιστων ανήκει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δύο μήνες πριν τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες κι ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει. Μπάρακ Ομπάμα ή Τζον Μακ Κέιν; Ιδού η απορία. Η «Αντζυ» αν κι έντονα πολιτικοποιημένο ον, δεν ανήκει σε κάποια από τις δύο παρατάξεις και κάθε φορά ψηφίζει αυτόν που υπόσχεται τα... καλύτερα. Και τα περισσότερα!


Βέβαια, σε αυτές τις εκλογές η Τζολί είναι ακόμη πιο «αυστηρή» και «απαιτητική» από τους δύο υποψήφιους ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά του Τρίτου Κόσμου και σε θέματα ειρήνης. Βλέπεις, τα τελευταία τέσσερα χρόνια απέκτησε πέντε παιδιά ακόμη, είναι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών και μαζί με το σύντροφό της, Μπραντ Πιτ έχουν αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση. Οπότε λογικά είναι αναποφάσιστη και μάλιστα μέχρι την τελευταία στιγμή.