"Πολύ σεξ" το μυστικό νεότητας της Κάμερον Ντίαζ

02.06.2010
Μετά τη Ντέμι Μουρ, ήρθε η σειρά της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) να μας αποκαλύψει πως χρησιμοποιεί το ίδιο μυστικό νεότητας με την 47χρονη ηθοποιό για να παραμείνει νέα.


Μετά τη Ντέμι Μουρ, ήρθε η σειρά της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) να μας αποκαλύψει πως χρησιμοποιεί το ίδιο μυστικό νεότητας με την 47χρονη ηθοποιό για να παραμείνει νέα.

Η Ντίαζ, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο τεύχος Ιουλίου της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού "Vogue" όπου μας είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι διατηρείται φρέσκια και όμορφη κάνοντας πολύ, πολύ σεξ ανάμεσα σε άλλα!

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η Κάμερον που βαδίζει προς τα 40 (αυτή τη στιγμή έχει πατήσει τα 37 χρόνια ζωής):

"Αν με ρωτάτε για το μυστικό νεότητας, θα πω πως πιστεύω ότι η συνταγή βρίσκεται στην υγιεινή διατροφή, την άσκηση, την κατανάλωση πολύ νερού, το πολύ γέλιο, αλλά πάνω απ' όλα το πολύ σεξ. Ναι, ναι, το πολύ σεξ! Το χρειαζόμαστε ως ανθρώπινα όντα".

Η Ντίαζ, που παλιότερα έβγαινε με τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεικ, πρόσφατα συνέδεσε το όνομά της με τον πρώην της Μαντόνα και της Κέιτ Χάντσον, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Ο 34χρονος μπειζομπολίστας σκόραρε κατευθείαν στην καρδιά της Ντίαζ, γεγονός βέβαια που δεν έχει παραδεχτεί δημόσια κανένας από τους δύο.

Όσο για τη σχέση της Κάμερον με τη μητρότητα, η ίδια υπήρξε αποκαλυπτική δηλώνοντας:

"Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθεις απογοητευμένη και σκέφτεσαι πως θα έκανες καλύτερη τη ζωή σου. Ένα παιδί μπορεί σίγουρα να κάνει τη διαφορά".

Πλησιάζοντας τα 40, η Ντίαζ τόνισε πως έτσι κι αλλιώς φροντίζει περισσότερο τον εαυτό της και δεν πέφτει στην παγίδα του να πίνει πολύ πια:

"Είμαι 37 ετών πια και δεν χρειάζεται να πηγαίνω από πάρτι σε πάρτι για να περάσω καλά. Αυτά τα χρόνια πέρασαν για εμένα. Σίγουρα, υπάρχουν νύχτες που θέλεις να πιεις ένα μπουκάλι κρασί παραπάνω αλλά μετά έρχεται ο λογαριασμός και το ξανασκέφτεσαι.

Έτσι κι αλλιώς, δεν μου αρέσει να ξυπνάω με χανγκόβερ την επόμενη ημέρα. Δεν θέλω να νιώθω χάλια και να χάνω την ημέρα μου τσάμπα".


Όσο για τα επαγγελματικά της πλάνα, η Ντίαζ αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να κάνει καμία άλλη ταινία!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια