Η Νικόλ Κίντμαν τα βάζει με τους παπαράτσι

07.08.2008
Η σταρ του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγος της τραγουδιστής Κήθ Ούρμπαν ζήτησαν από τους παπαράτσι να τους "αφήσουν ήσυχους". Το ίδιο απαίτησαν και για την νεογέννητη κόρη τους «Σάντει ρόουζ», λέγοντας

Η σταρ του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγος της τραγουδιστής Κήθ Ούρμπαν ζήτησαν από τους παπαράτσι να τους "αφήσουν ήσυχους".

Το ίδιο απαίτησαν και για την νεογέννητη κόρη τους «Σάντει ρόουζ», λέγοντας ότι είναι «μια μικροσκοπική κούκλα» που θα φοβηθεί από την μεγάλη προβολή.

«Ζητάμε να έχουμε την ευκαιρία να κυκλοφορούμε ελεύθερα όσο θα βρισκόμαστε στο Σίτνει και να μπορούμε να δείχνουμε το μωρό μας» δήλωσε η Κίντμαν σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Είναι μικρούλα, σαν μια κουκλίτσα και δεν θέλω τα φλάς να αστράφτουν μέσα στο προσωπάκι της, γιατί όλο αυτό θα την τρομάξει!». Η Κίντμαν μαζί με τον άντρα της τραγουδιστή της κάουντρι γύρισαν Τετάρτη στην Αυστραλία μετά την γέννηση του μωρού τον Ιούλιο στο Λος Άντζελες.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του μωρού στον τύπο, και το ζευγάρι δεν φαίνεται διατεθειμένο να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων σταρ πουλώντας φωτογραφίες.

«Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον που υπάρχει, αλλά από την άλλη πρόκειται για το μικρό μας κοριτσάκι» τόνισε ο Κηθ Ούρμπαν στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Κίντμαν. «Όταν οι φωτογράφοι έρχονται καταπάνω μας σκέπτομαι: «Ω! Θεέ! Θα το έκανες αυτό σε κάποιου άλλου το παιδί;»

Μέσα από τα τοπικά μέσα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι μαζί με το μωρό πήγαν στο σπίτι τους που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι του Σίντνει, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς δρόμους και αυτοκίνητα για να ξεφύγουν από τους παπαράτσι που στην κυριολεξία τους καταδίωκαν.

«Ανυπομονώ το μωρό να γνωρίσει τους παππούδες του. Ο μπαμπάς μου δεν την έχει δει, περιμένουμε και τους γονείς του Κηθ, είναι μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Θέλουμε να τις ζήσουμε ανέμελα, και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», δήλωσε με παράπονο η Νικόλ Κίντμαν.