Πάλι χωρίζει η Κάμερον Ντίαζ;

06.08.2008
Η δημοφιλής Κάμερον Ντίαζ απ’ ότι φαίνεται δεν αντέχει τις δεσμεύσεις. Για άλλη μια φορά διαψεύδει αυτούς που την ήθελαν να παντρεύεται το πρώην μοντέλο Πώλ Σκούλφορ. Μετά τον τραγουδιστή Τσάστιν

Η δημοφιλής Κάμερον Ντίαζ απ’ ότι φαίνεται δεν αντέχει τις δεσμεύσεις. Για άλλη μια φορά διαψεύδει αυτούς που την ήθελαν να παντρεύεται το πρώην μοντέλο Πώλ Σκούλφορ.

Μετά τον τραγουδιστή Τσάστιν Τιμπερλέικ, η Κάμερον βρήκε παρηγοριά στο πλευρό του Πωλ, αλλά τώρα όλα δείχνουν ότι θέλει να τον παρατήσει.

«Ο Πωλ μετακόμισε και πάλι στο σπίτι του στο Λος Αντζελες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χώρισε με την Κάμερον. Θέλουν απλά να μην είναι συνέχεια μαζί, να αφήσουν χώρο ο ένας στον άλλον και να συναντιούνται όταν το έχουν πραγματικά ανάγκη», ανέφερε πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. «Η Κάμερον συνεχίζει να λέει στον Πώλ ότι δεν είναι έτοιμη να δεσμευθεί, και αναβάλει τα σχέδια του να επισκεφθούν μαζί την οικογένεια του στην Αγγλία».

Η Κάμερον Ντίαζ βγαίνει συχνά με την φίλη της Ντρού Μπάριμορ που έχει και αυτή πρόβλημα με τα συναισθηματικά της. Τα κορίτσια κλείνουν φέτος τα 36 και θέλουν να το ρίξουν έξω. Ο Πωλ άφησε να του ξεφύγει η Τζένιφερ Άνιστον, τώρα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να μην αποτύχει και με την Κάμερον!