Ώρες αγωνίας για τον Σάκη Μπουλά!

14.03.2011
Στιγμές αγωνίας έζησαν συγγενείς και φίλοι του Σάκη Μπουλά με την τελευταία περιπέτεια υγείας του. Ο γνωστός ηθοποιός την περασμένη Πέμπτη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σχεδόν αναίσθητος, στη νευρολογική κλινική του ΚΑΤ

Στιγμές αγωνίας έζησαν συγγενείς και φίλοι του Σάκη Μπουλά με την τελευταία περιπέτεια υγείας του. Ο γνωστός ηθοποιός την περασμένη Πέμπτη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σχεδόν αναίσθητος, στη νευρολογική κλινική του ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Λίγο τα πολύωρα γυρίσματα για το «50-50», λίγο τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λίγο οι εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς», λίγο το βεβαρημένο ιστορικό του ήρθε ο η αγαπημένος μας ηθοποιός και «κατέρρευσε».

Σύμφωνα με την Espresso, ο Μπουλάς ένιωσε έντονη δυσφορία ενώ βρισκόταν σπίτι του. Αμέσως ειδοποίησε συγγενή του, ο οποίος όταν έφτασε τον βρήκε σε λιπόθυμη κατάσταση. Η υγεία του έχει σαφή βελτίωση, όμως, εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Οι γιατροί, δε, τού συνέστησαν σωστή διατροφή και ξεκούραση.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι το Σάββατο κι ενώ η κατάσταση του ήταν κρίσιμη, ήταν καλεσμένος στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή «Όλα για την υγεία», όπου ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τετραπλό Bypass που είχε κάνει πριν λίγα χρόνια.