Τρία χρόνια ψυχοθεραπεία για τον Μελ Γκίμπσον

14.03.2011
Όπως είχε κυκλοφορήσει ήδη ως φήμη, τελικά ο 55χρονος ηθοποιός τη γλίτωσε τη φυλακή και αντί για σίδερα θα δει το… ντιβάνι του ψυχαναλυτή!

Όπως είχε κυκλοφορήσει ήδη ως φήμη, τελικά ο 55χρονος ηθοποιός τη γλίτωσε τη φυλακή και αντί για σίδερα θα δει το… ντιβάνι του ψυχαναλυτή!

Το δικαστήριο που δίκαζε τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) για υπόθεση οικογενειακής βίας απεφάνθη, και τον καταδίκασε σε τρία χρόνια υπό επιτήρηση, έναν χρόνο συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας, κοινωνική εργασία και σε διάφορα ακόμη χρηματικά πρόστιμα.

Βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης άκουσε με μεγάλη ηρεμία την απόφαση και δεν αντιτάχθηκε ούτε στιγμή στην κατηγορία που του απαγγέλθηκε για το πλημμέλημα της επίθεσης εναντίον της πρώην συντρόφου του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) τον Ιανουάριο του 2010.

Μην αντιδρώντας στην απόφαση ο Γκίμπσον "διατηρεί την αθωότητά του", δηλώνει ο δικηγόρος του, εξηγώντας ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ήταν ότι ζητούσε το καλύτερο για τα παιδιά του.

Ως κοινωνική εργασία, ο Μελ Γκίμπσον έχει την υποχρέωση να συμπληρώσει 16 ώρες στο ίδρυμα Mending Kids International, στο συμβούλιο του οποίου –αξίζει να σημειωθεί- ξεχωρίζει το όνομα της Ρόμπιν Γκίμπσον (Robyn Gibson), όπου να'ναι πρώην συζύγου του –και τυπικά.

Από το αντίπαλο "στρατόπεδο" οι δικηγόροι της Γκριγκορίεβα βεβαιώνουν ότι τώρα πια, η πελάτισσά τους θα εστιάσει στο μεγάλωμα της κόρης της –μαζί με τη βοήθεια του Γκίμπσον φυσικά- στη μουσική της, αλλά και στην εθελοντική εργασία της κοντά στα παιδιά του Τσερνομπίλ. Το μόνο που μένει να δούμε αν με αυτό τον τρόπο γράφτηκαν ήδη οι τίτλοι τέλους για το σίριαλ αυτό που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά έληξε με τον χειρότερο τρόπο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα