Ζαχαράτος: "Η Μενεγάκη έχει καβαλήσει το καλάμι"

11.03.2011
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε ως καλεσμένος της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και έκανε δηλώσεις που άφησαν εποχή.

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε ως καλεσμένος της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" και έκανε δηλώσεις που άφησαν εποχή. Ο Τάκης δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τους σταρ της εποχής σε σχέση με τις μιμήσεις του:

"Δεν μου κάνει κούκου κάποιος από τους σύγχρονους celebrities να τους μιμηθώ. Απλά εγώ είχα την τύχη όλες τις μεγάλες προσωπικότητες σαν την Μελίνα, την Αλίκη, την Ρένα Βλαχοπούλου να τις συναντήσω, και είχαν μία ταυτότητα και μία προσωπικότητα. Λείπει ο τσαμπουκάς σήμερα. Όλες είναι μία φωτοτυπία. Η Μανωλίδου είναι άλλη μία που πουλάει". Έτσι λοιπόν ο Τάκης όπως όλα δείχνουν δε μπορεί να εμπνευστεί από τις πιο σύγχρονες σταρ, αφού είναι όλες μια φωτοτυπία που όλα και όλα δεν του κάνουν του ανθρώπου ούτε κούκου ούτε τίποτα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι έγχρωμη και όχι ασπρόμαυρη η φωτοτυπία, γιατί μια προσκόλληση στο παρελθόν όπως φαίνεται την έχει.

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη που τελευταία ο Τάκης έχει σχολιάσει στις συνεντεύξεις του( και έχει ελαφρώς "στολίσει"): "Με έχει απογοητεύσει η αλλαγή του χαρακτήρα της. Η έπαρση είναι νόσος και αν το καβαλήσεις το καλάμι τότε πάει. Αν εμένα που με ξέρεις, ξαφνικά με δεις σαν κάποιον άλλον, δεν θα κάνεις εμετό; Αυτό έπαθα με την Ελένη. Θέλω την αισιοδοξία εγώ, θέλω κέφια και χαρές. Κόντρα στα προβλήματα". Και συνέχισε:"η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε τυχερή καθώς βρήκε έτοιμο ένα χωράφι που έχτισε με ιδρώτα η Ρούλα και μέσα σ’αυτό έκανε τεράστια επιτυχία και έβγαλε πολλά λεφτά. Κανονικά θα πρέπει να δίνει το μισό της μεροκάματο στη Ρούλα καθώς σ’αυτή οφείλει τα πάντα". Αλήθεια Α Αλ δφφε

Ενώ για τα άλλα μέτωπα που έχει ανοίξει είπε: “Με τα χρόνια το νευρικό σύστημα χτυπάει κόκκινο. Φαντάσου την Τζοκόντα να μεταλλαχτεί. Αυτό έπαθα και εγώ. Η Μιμή μία άλλη. Η Άντζελα μία άλλη. Όλες άλλαξαν. Δεν μου πάει τελικά να είμαι ξινός”.

Πάλι καλά που το κατάλαβε ο Ζαχαράτος, έχοντας το αίσθημα ότι όλες αλλάζουν και οι εξελίξεις τον προσπερνούν. Όσο για τη Μενεγάκη δεν μένει παρά να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά με το αν και εφόσον έχει πάρει αμπάριζα το καλάμι και έχει τραβήξει το δρόμο της.

Ελένη Αναστασάκη