Ακόμη μια ευκαιρία για τη Λίντσεϊ Λόχαν, αλλά, τη θέλει;

11.03.2011
Στην προγραμματισμένη ακρόαση για τις κατηγορίες κλοπής που αντιμετωπίζει εμφανίστηκε χθες η 24χρονη στάρλετ φορώντας ένα εφαρμοστό, μίνι, δερμάτινο φόρεμα.


Στην προγραμματισμένη ακρόαση για τις κατηγορίες κλοπής που αντιμετωπίζει εμφανίστηκε χθες η 24χρονη στάρλετ φορώντας ένα εφαρμοστό, μίνι, δερμάτινο φόρεμα.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κάθισε στη –γνωστή πια- θέση του κατηγορούμενου και άκουσε τον δικαστή Κιθ Σβαρτς (Keith Schwartz) να λέει ότι είναι πολύ πιθανό να την καταδικάσει τελικά αλλά ότι όπως είχε ήδη ενημερώσει τη δικηγόρο της αλλά και τον δημόσιο κατήγορο, της έκανε μια πρόταση, για.. καλό της.

Οι όροι που έθεσε ο δικαστής είναι εμπιστευτικοί και απορώντας για τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαρρεύσει τα πάντα στο διαδίκτυο μέχρι στιγμής, ο ίδιος ο Σβαρτς εύχεται αυτή τη φορά να παραμείνουν έτσι.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 22 Απριλίου ενώπιων ενός άλλου δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει τελικά αν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ή όχι εναντίον της Λόχαν.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη φορά η Λίντσεϊ κατηγορείται ότι έκλεψε ένα κολιέ αξίας $2,500 και πριν από λίγες μέρες διέρρευσε το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος που τη φέρνει σε κάπως δύσκολη θέση.

Οι εξελίξεις αναμένονται, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τη Λόχαν να μη δέχεται τη συμβιβαστική πρόταση του Σβαρτς –γεγονός που θα σήμαινε ότι παραδέχεται και την ενοχή της- να δηλώνει αθώα και να πηγαίνει σε κανονική δίκη πράγμα που σημαίνει σύμφωνα με τον δικαστή ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τη γλιτώσει.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τους τελευταίους 10 μήνες η Λίντσεϊ έχει φυλακιστεί δύο φορές και έχει μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης άλλες τόσες έχοντας παραβιάσει επανειλημμένα τους όρους της εγγύησής της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα