Σουρωμένη συνελήφθη η Κριστίνα Αγκιλέρα

02.03.2011
Δεν το σηκώνει μάλλον το ποτό η 30χρονη τραγουδίστρια, αφού ύστερα από μια έξαλλη νύχτα κατέληξε μαζί με τον σύντροφό της, Μάθιου Ράτλερ (Matthew Rutler) στο τμήμα και με έναν καφέ στο χέρι για να… ξεσουρώσει.


Δεν το σηκώνει μάλλον το ποτό η 30χρονη τραγουδίστρια, αφού ύστερα από μια έξαλλη νύχτα κατέληξε μαζί με τον σύντροφό της, Μάθιου Ράτλερ (Matthew Rutler) στο τμήμα και με έναν καφέ στο χέρι για να… ξεσουρώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές, η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στο Δυτικό Χόλιγουντ μεθυσμένη. "Δεν φαινόταν ικανή να φροντίσει τον εαυτό της σε κανένα επίπεδο", αναφέρθηκε συγκεκριμένα, ενώ μαζί της ήταν και ο 25χρονος σύντροφό της.

Το μεθυσμένο ζευγάρι πλήρωσε την $30.000 εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερο ύστερα από λίγες ώρες.
Όπως εξήγησε αργότερα ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες, η Αγκιλέρα ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ράτλερ, όταν τους σταμάτησαν κρίνοντας ότι ήταν επικίνδυνοι.

"Στις 2:45 το πρωί ένας νεαρός συνελήφθη για απρόσεκτη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η κυρία Αγκιλέρα ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, όμως συνελήφθη επίσης καθώς δεν ήταν σε θέση να φροντίσει ούτε τον εαυτό της", συνέχισε ο εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας ότι όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε ούτε να σταθεί όρθια, ούτε ήξερε που βρισκόταν, ούτε που ήταν το σπίτι της.

Βέβαια, η Αγκιλέρα ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμη και η όλη διαδικασία έληξε "αναίμακτα" με τους αστυνομικούς να μεταφέρουν το ζευγάρι στο σπίτι, χωρίς να έχουν απαγγείλει κατηγορίες, αφού όπως τονίστηκε "επρόκειτο για μια απλή υπόθεση δημόσιας ασφάλειας που έληξε φυσιολογικά".

Σύμφωνα με την αστυνομία, τελικά και τυπικά δεν υπήρξε σύλληψη της Κριστίνα αφού κρατήθηκε καθαρά και μόνο για δική της ασφάλεια. Και για τον λόγο αυτό δεν δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία που τραβιέται παραδοσιακά σε κάθε τέτοιου είδους διαδικασία.

Ωστόσο, το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από "ατυχείς" στιγμές που συνέβησαν πρόσφατα την Αγκιλέρα, ύστερα από το μπουρδούκλωμα της γλώσσας της τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl και την τούμπα που έφαγε στη σκηνή των βραβείων Grammy.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη διάσημη τραγουδίστρια στην επιτυχία της "You lost me".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα