Παντρεύεται ο Νίνο;

02.03.2011
Ο Νίνο πριν από ένα περίπου χρόνο γνώρισε την αγαπημένη του Χρυσή Βαρδινογιάννη( την κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη) και η ζωή του άλλαξε.

Ο Νίνο πριν από ένα περίπου χρόνο γνώρισε την αγαπημένη του Χρυσή Βαρδινογιάννη( την κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη) και η ζωή του άλλαξε. Η όμορφη Χρυσή είναι διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρείας Spicy, στην οποία εντάχθηκε ο Νίνο και κάπως έτσι το ειδύλλιο ξεκίνησε.

Εδώ και κάποιους μήνες σύμφωνα με το περιοδικό Ciao ο Νίνο άφησε το διαμέρισμα που νοίκιαζε και πήρε τα μπογαλάκια του με προορισμό την Εκάλη όπου μένει με το κορίτσι του, τη Χρυσή. Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια περνούσαν τις μέρες και τις νύχτες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας dvd και χαλαρώνοντας ή κάνοντας ρομαντικά ταξιδάκι εντός και εκτός συνόρων.

Και κάπως έτσι οι φήμες για μυστικό γάμο δίνουν και παίρνουν αυτή την εποχή στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο τραγουδιστής έκανε την πρόταση γάμου στο κορίτσι του την περίοδο των γιορτών . Ο τρόπος με τον οποίο της έκανε την πρόταση ήταν φυσικά μοναδικός: έγραψε ένα μοναδικό ερωτικό τραγούδι , ζητώντας από το κορίτσι του να περάσουν μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Η Χρυσή φυσικά δεν ήθελε και πολύ να πει το μεγάλο "ναι" και τα παιδιά άρχισαν να κάνουν σχέδια και όνειρα για το γάμο τους. Βέβαια όλα αυτά θέλουν να τα κρατήσουν κρυφά σ’ένα γάμο βγαλμένο από παραμύθι. Με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη