Ο Έλτον "μπαμπάς" και ο καλός του "μαμά" επισήμως!

30.12.2010
Τα νέα από το μέτωπο του ερχομού του γιου του Έλτον Τζον (Sir Elton John) και του συντρόφου του Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) είναι πολλά και σπαρταριστά.

Τα νέα από το μέτωπο του ερχομού του γιου του Έλτον Τζον (Sir Elton John) και του συντρόφου του Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) είναι πολλά και σπαρταριστά.

Ο Ζάκαρι (Zachary Jackson Levon Furnish-John) που γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων μέσω παρένθετης μητέρας είναι και επισήμως παιδί του Έλτον Τζον αφού ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης υπέγραψε στα επίσημα χαρτιά αναγνώρισης ως πατέρα τους μικρού, πρωτοβουλία που συνηθίζεται να λαμβάνει ο δότης σπέρματος σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

Αρχικά, φημολογούνταν πως δότης θα ήταν ο 48χρονος Φέρνις που είναι και ο νεότερος από τους δύο σε σχέση με τον 63χρονος Έλτον Τζον όμως στα επίσημα έγγραφα, ο σύντροφος του Βρετανού τραγουδιστή αναφέρεται ως η "μητέρα" του Ζάκαρι, παρόλο που στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που τεκνοποιούν μέσω παρένθετης μητέρας, υπήρχε η δυνατότητα να πάρουν επίσημα τους τίτλους του Γονιού Νο1 και Γονιού Νο2.

Ο Σερ Έλτον Τζον και ο κινηματογραφικός παραγωγός της καρδιάς του είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2005. Οι δύο γονείς εικάζεται πως βρέθηκαν στο "Cedars Sinai Medical Centre" στο Μπέβερλι Χιλς, τη στιγμή που γεννιόταν ο γιος τους και πιθανολογείται πως έχουν ήδη επιστρέψει σπίτι μαζί του.

Το 2009, το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει ένα ορφανό αγοράκι 14 μηνών από την Ουκρανία και τον μικρό του αδερφό που ήταν θετικός στον ιό του HIV αλλά νωρίτερα φέτος οι διαδικασίες υιοθεσίας πάγωσαν από τις Ουκρανικές αρχές.

Όσον αφορά την μητέρα του νεογέννητου, τα στοιχεία της παραμένουν άγνωστα αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", άλλη ήταν η γυναίκα που γέννησε τον γιο του Έλτον Τζον και άλλη εκείνη που έδωσε το ωάριο.

Η μπλεγμένη αυτή κατάσταση, συνεπάγεται πως ο Ζάκαρι έχει 2 μαμάδες και 2 πατεράδες ή καλύτερα, έναν μπαμπά και 3 "μαμάδες".

Τα στοιχεία και των δύο γυναικών θα μείνουν μυστικά βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού και όπως φημολογείται το κέντρο που ανέλαβε όλη την υπόθεση για λογαριασμού του βρετανού τραγουδιστή, πήρε περί το 1 εκατομμύριο δολάρια! Σε περιπτώσεις που δεν εμπλέκονται διάσημοι σταρς, το ποσό δεν ξεπερνά τις 150.000 δολάρια!

Κατερίνα Π.