Οι σέξι αποκαλύψεις της Κανάλις

30.12.2010
Διακοπούλες κάνει η Ελιζαμπέτα Κανάλις μαζί με τον αγαπημένο της και γόη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) στις ακτές του Μεξικό!
Διακοπούλες κάνει η Ελιζαμπέτα Κανάλις μαζί με τον αγαπημένο της και γόη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) στις ακτές του Μεξικό!

Η ιταλίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, πλατσούριζε στην ακρογιαλιά φορώντας ένα εκρηκτικό μπαλονάκι, το οποίο όμως την εγκατέλειψε όσο εκείνη κινούνταν προς την ακτή, με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να απαθανατίσει το στιγμιότυπο!


Φυσικά, η 32χρονη αγαπημένη του 49χρονου Κλούνεϊ δεν πτοήθηκε. Άλλαξε μαγιό και βγήκε και πάλι στην ακρογιαλιά. Πάντως, το ζευγάρι φαίνεται πως περνά στιγμές ερωτικές και μαγικές και η Ελιζαμπέτα δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες των δυο τους ενώ έκανε και όση περισσότερη ηλιοθεραπεία μπορούσε για να τονώσει το μαύρισμά της έξω από τη βίλα στην περιοχή "Los Cabos" στην οποία διαμένει το δημοφιλές ζευγάρι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 18 μήνες δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ειδικά η Κανάλις έδειχνε να θέλει σαν τρελή τον Τζορτζ και δεν σταματούσε να φιλά παθιασμένα τον Τζόρτζ καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών τους.

Όσο για τον γόη του Χόλιγουντ, μπορεί η καλή του να την έβγαζε στη θάλασσα, εκείνος όμως προτιμούσε να παραμένει στη σκιά φορώντας μακρυά σορτς και λευκό μπλουζάκι.

Στο ίδιο θέρετρο έκανε διακοπές και η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) μαζί με τον αγαπημένο της Άλεξ Ροντρίγκεζ και τα παιδιά του και οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν και έπιασαν ψιλή κουβεντούλα!

Στο Μεξικό βρέθηκαν μάλιστα και οι γονείς της Κανάλις και σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Bild", ο Κλούνεϊ κάλεσε εκεί τα πεθερικά για να ζητήσει και επίσημα το χέρι της κόρης τους.

Η εφημερίδα υποστήριξε μάλιστα πως επειδή οι γονείς της Κανάλις είναι αρκετά αυστηροί, ο Τζόρτζ ήθελε να κάνει τα πάντα με τον παραδοσιακό τρόπο! Πάντως, ο εκπρόσωπος του 49χρονου ηθοποιού αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση του αρραβώνα!

Κατερίνα Πατούλια