Τι να μη φορέσεις για το βαλεντίνο σου

08.02.2010
Η Λιζ Τζόουνς συγγραφέας και δημοσιογράφος στη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά που θα τον κάνουν να μη βλέπει την ώρα να σε ... γδύσει εν όψει Αγ. Βαλεντίνου! Διάβασε παρακάτω την ιστορία της και μάθε τι δεν πρέπει να φορέσεις στη γιορτή του φτερωτού Θεού για να είναι τρελός από έρωτα για εσένα!

Η Λιζ Τζόουνς συγγραφέας και δημοσιογράφος στη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά που θα τον κάνουν να μη βλέπει την ώρα να σε ... γδύσει εν όψει Αγ. Βαλεντίνου! Διάβασε παρακάτω την ιστορία της και μάθε τι δεν πρέπει να φορέσεις στη γιορτή του φτερωτού Θεού για να είναι τρελός από έρωτα για εσένα!

Η Λιζ είχε βγει για ένα επαγγελματικό μίτινγκ με κάποιον άντρα, σε ένα πολύ μοδάτο εστιατόριο του Λονδίνου όταν της πέρασε από το μυαλό η σκέψη- αντίθετα με το πώς συμπεριφερόταν έως τώρα- να φλερτάρει με αυτό τον τύπο. Η ίδια θυμάται: "Καθώς το παλτό μου γλίστρησε στο πάτωμα , ο άντρας αυτός έσκυψε να το πιάσει για να μου το δώσει και κοιτώντας την ετικέτα -Yves Saint Laurent - είπε: "έλα τώρα!". Εγώ απορημένη τον ρώτησα γιατί κάνει έτσι και εκείνος μου είπε ότι αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα είμαι μεγάλος μπελάς! Συνέχισε λέγοντας μου πως τα παπούτσια μου είναι πολύ ψηλά και χοντροκομμένα και η τσάντα μου πολύ μεγάλη και βαριά και απλά: "ξέρω ότι πρόκειται να μου ζητήσεις να την κουβαλήσω κάποια στιγμή, πράγμα που δε μου αρέσει καθόλου". Στη συνέχεια μου είπε: "φοράς πολύ μέηκ-απ και σε κανέναν άντρα δε αρέσει να γίνεται καφέ από το χρώμα του μέηκ-απ σου, ενώ η τσάντα σου -μια μπλε navy Μιchael Kors -, είχε καταλάβει ολόκληρη τη θέση δίπλα σου". Αργότερα, η Λιζ ανακάλυψε ότι αυτός ο άντρας ήθελε να κάτσει δίπλα της αλλά αυτό που εξέπεμπε ήταν: "φύγε!". Άρα πρόσεχε, γιατί μπορεί η καινούργια σου τσάντα-επένδυση που είχε στοιχειώσει τα όνειρα σου γιατί μπορεί να απομακρύνει τον άντρα τη ζωής σου!

Η Κάρι και το Sex and the City

Σε ένα ραντεβού με κάποιον άλλο άντρα, η κουβέντα πήγε στην πολυσυζητημένη σειρά "Sex and the city" και η Λιζ τον ρώτησε ποια από τις 4 πρωταγωνίστριες του άρεσε πιο πολύ, έχοντας στο μυαλό της τη δική της ομοιότητα με την Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) που ήταν πάντα απένταρη ενώ περνούσε την ώρα της γράφοντας για τη στήλη της και είναι ερωτευμένη με τις άπειρες Manolo Blanik γόβες της! Η απάντηση του την άφησε με το στόμα ανοιχτό: "Δεν είμαι γκέι. Σίγουρα όχι η Κάρι, θα έλεγα η Σαμάνθα για την κρεβατοκάμαρα και η Σάρλοτ για έξω από αυτήν". Και συνέχισε: "η Κάρι θα έπρεπε να δίνει λιγότερα λεφτά στα παπούτσια και περισσότερα για πλαστικές". Ας σημειώσουμε ότι κανένας από τους δύο άντρες δε ζήτησε το τηλέφωνο της και εκείνη άρχισε να αναρωτιέται γιατί οι άντρες δεν είναι φαν της μόδας και γιατί οι γυναίκες δε ντύνονται πλέον απλά και σέξι! Το βαθύτερο ερώτημα ήταν φυσικά : αυτό που δεν αρέσει στους άντρες είναι ότι χαλάμε πολλά χρήματα για τον εαυτό μας ή απλά το κόλλημα μας για τη μόδα δείχνει ότι δεν είμαστε καλές σύντροφοι;

Τελικά η ίδια κατέληξε ότι οι γυναίκες που ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, μάλλον τρομάζουν τους άντρες! Άρα είτε έχεις βαλεντίνο είτε θέλεις να αποκτήσεις φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές της!

Τι να αποφύγεις:

Τα πολύ χοντροκομμένα παπούτσια: σε ψηλώνουν πολύ και φλερτάρεις με το άχαρο ενώ δε μπορείς να περπατήσεις αρκετή ώρα!

Τα prints: αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει ήρθε ο καιρός να το μάθεις! Τα prints φαίνονται πολύ κοριτσίστικα αν έχουν λουλούδια και γενικά το ποκλύ χρώμα τους φοβίζει!

Τα παντελόνια της χανούμισσας: μπορεί να ήταν μόδα και εσύ να έπινες νερό στο όνομα της Σερτάμπ, αλλά αυτού του είδους τα παντελόνια κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο κοντά και καλό είναι να τα αποφύγεις ειδικά αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι!

Κάλτσες: από τις κάλτσες ύπνου μέχρι τις αγαπημένες σου ποπ κάλτσες απόφυγε οτιδήποτε κραυγαλέο για να ζεστάνεις τα δαχτυλάκια σου!

Τεράστια βραχιόλια: γιατί απλά θα μπαίνουν στη μέση! Δεν είναι ανάγκη να γεμίσεις ένα χε΄ρι βραχιόλια για να δείξεις ότι σου αρέσουν τα αξεσουάρ. Ένα διακριτικό βραχιόλι θα αφήσει χώρο ελεύθερο για να σου φορέσει το κολιέ που σου πήρε δώρο.

Πολύ "βαρύ" μέηκ απ: οι ψεύτικες βλεφαρίδες, οι πολύχρωμες σκιές και το μέηκ-απ στόκος δεν είναι ότι καλύτερο για το βαλεντίνο σου! Θυμήσου ότι στους άντρες δεν αρέσει η γεύση του μεήκ-απ!

Skinny τζιν με μπαλαρίνες: όσο τρέντι και να ακούγεται στα δικά σου αυτιά για για τους περισσότερους άντρες είναι :"απλά απαίσιο" το περιέγραψε κάποιος!

Ξέχασε τα στολίδια μαλλιών: και κάθε λογής προϊόντων μαλλιών. Οι άντρες λατρεύουν τα μαλλιά που είναι και φαίνονται καθαρά και μυρίζουν ωραία, χωρίς πολλά στολίδια, υπερμεγέθη καπέλα και οτιδήποτε περιττό.

Τεράστια κολιέ: ξέχασε τα γιατί δε θα μπορεί να σε φιλήσει, άμα δε μπορέσει να φτάσει καν στο λαιμό σου! Γενικά ξέχασε οτιδήποτε υπερβολικό και ο αγαπημένος σου δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου!

Πώς θα τον κάνεις να έρθει κοντά σου: φόρεσε ένα ωραίο άρωμα: βρες ένα άρωμα που σε κάνει να αισθάνεσαι κούκλα και σέξι και φόρεσε το! Να είσαι σίγουρη πως αυτή η μυρωδιά δε θα περάσει απαρατήρητη από το βαλεντίνο σου! Και μην ξεχνάς ότι τα στενά είναι η αδυναμία σχεδόν όλων: τόλμησε να φορέσεις τη μαύρη pencil skirt σου που όχι μόνο σε βάζει στην καρδιά της μόδας αλλά θα τον κάνει τρελό από έρωτα για εσένα- αφού διαγράφει το υπέροχο σώμα σου-την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Άρα ξέχνα τις υπερμεγέθη τσάντες, τα ακριβά παπούτσια και απλά ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου, για να κατακτήσεις τον άντρα τη ζωής σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη