Τα πιο σέξι εσώρουχα για σένα!

03.02.2010
Η γιορτή των ερωτευμένων έρχεται κάθε χρόνο να σου θυμίσει να αναζωπυρώσεις τον έρωτα σου με τον αγαπημένο σου και εσύ δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις! Άναψε κεριά, βάλε απαλή μουσική και πόνταρε στα πιο σέξι σου εσώρουχα για να τον κατακτήσεις εκ νέου. Διάβασε παρακάτω πώς θα βρεις τα πιο σέξι εσώρουχα για το σώμα σου, που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί ξανά!

Η γιορτή των ερωτευμένων έρχεται κάθε χρόνο να σου θυμίσει να αναζωπυρώσεις τον έρωτα σου με τον αγαπημένο σου και εσύ δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις! Άναψε κεριά, βάλε απαλή μουσική και πόνταρε στα πιο σέξι σου εσώρουχα για να τον κατακτήσεις εκ νέου. Διάβασε παρακάτω πώς θα βρεις τα πιο σέξι εσώρουχα για το σώμα σου, που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί ξανά !

Με καμπύλες: ο καλός Θεούλης σε προίκισε με ζουμερές καμπύλες που μπορεί ναι μεν να σε δείχνουν πιο σέξι και από τη Jlo ντυμένη, χωρίς τα ρούχα όμως έχεις θέμα. Μη σκας, το μυστικό βρίσκεται στην ενίσχυση! Το τέλειο σετάκι για την περίσταση είναι ένα σουτιέν που σου ανορθώνει το στήθος (με ενίσχυση) με ασορτί βρακάκι για να του τραβήξεις το ενδιαφέρον ακριβώς εκεί!

Με κοιλίτσα: μπορεί να μην έχεις τους κοιλιακούς της Μαντόνα, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να κρύβεις την κοιλίτσα σου κάτω από κορμάκια. Επίλεξε ένα εσώρουχο που "μαζεύει" την κοιλίτσα σου και σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο αδύνατη. Η πιο σούπερ επιλογή για το σωματότυπο σου είναι φυσικά ένα baby-doll που όχι απλά είναι σέξι αλλά καλύπτει και την "προβληματική" περιοχή! Φρόντισε το σουτιέν να είναι παιχνιδιάρικο και σέξι και το βλέμμα του αγαπημένου σου θα πάει σίγουρα στο μπούστο σου!

Πού πήγε το στήθος πατριώτισσα; πλάκα- πλάκα δεν είναι καθόλου αστείο και εσύ ξέρεις τι θα πει στήθος-πλάκα πιο καλά από όλους! Μπορεί κάποιες γυναίκες να παραπονιούνται γιατί έχουν μεγάλο στήθος, εσύ όμως έχεις το αντίθετο πρόβλημα. Με τη βοήθεια της ενίσχυσης, της μπανέλας και της σιλικόνης, το σουτιέν σου γίνεται το αγαπημένο σου εσώρουχο και εσύ χωρίς κόπο δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι το μπούστο σου είναι πιο πλούσιο και από της Μόνικα Μπελούτσι! Φρόντισε το σουτιέν σου να είναι push-up , δηλαδή να «σηκώνει»το στήθος, έτσι ώστε να δείχνει πιο γεμάτο και στητό.

Ψηλή και αδύνατη: ο καλός Θεούλης σου χάρισε δύο δίμετρα πόδια και κοιλίτσα-πλάκα και παραπονιέσαι; Ένα κλασικό σουτιέν, ασορτί ζαρτιέρες και το στριγκάκι σου σε βάζουν στο βάθρο της σεξουαλικότητας χωρίς καν να χρειαστείς τα ψηλοτάκουνα σου!

Η μικροκαμωμένη: ξέχασε τα εσώρουχα που χωρίζουν το σώμα σου στα δύο και προτίμησε ένα ενιαίο κομμάτι που δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ψιλόλιγνης σιλουέτας. Ένα κοντό και σέξι νυχτικό είναι ότι πρέπει για να κάνεις τον αγαπημένο σου να θέλει να στο βγάλει!

Η γεματούλα: μην ξεχνάς ότι τα πιο σκούρα χρώματα σε αδυνατίζουν και για τα εσώρουχα! Ένα μακρύ σατέν νυχτικό δημιουργεί την εντύπωση μιας ενιαίας σιλουέτας κόβοντας σου πόντους από τα επίμαχα σημεία! Μια ακόμη επιλογή είναι τα πουκάμισα- νυχτικά που όχι μόνο είναι απίστευτα σέξι αλλά σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και στο κρεβάτι!

Από την Ελένη Αναστασάκη