Κλέψε τις εντυπώσεις με τα περυσινά σου ρούχα!

25.02.2009
Ως γνωστόν, η μόδα κάνει κύκλους και κάθε 2-3 χρόνια διαπιστώνουμε ότι διάφορα ρούχα και αξεσουάρ επανέρχονται δυναμικά, υπενθυμίζοντάς μας ότι καλό είναι να μην πετάμε με ευκολία ότι θεωρούμε 'εκτός εποχής'. Ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού, ακολούθησε τα παρακάτω tips για να είσαι in style έξυπνα και ανέξοδα!

Ως γνωστόν, η μόδα κάνει κύκλους και κάθε 2-3 χρόνια διαπιστώνουμε ότι διάφορα ρούχα και αξεσουάρ επανέρχονται δυναμικά, υπενθυμίζοντάς μας ότι καλό είναι να μην πετάμε με ευκολία ότι θεωρούμε 'εκτός εποχής'. Ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού λοιπόν, ακολούθησε τα παρακάτω tips για να είσαι in style έξυπνα και ανέξοδα!

Γυαλιά: η υπερ-τάση των XL γυαλιών ηλίου που ζήσαμε πριν από δύο χρόνια, επανέρχεται και αυτό το καλοκαίρι.

Καμπαρντίνα: για τις δροσερές βραδιές της άνοιξης προτείνουμε μία από τις δυνατότερες τάσεις της, την καμπαρντίνα. Κράτησέ την από τα χειμωνιάτικα και συνδύασέ την ιδανικά με μια φούστα μέχρι το γόνατο για το πολύ σικ look "γραμματέας".

Κοσμήματα: δεδομένου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις μία ή περισσότερες χρυσές αλυσίδες -λεπτές, χοντρές, μακριές- φόρεσέ τις όλες μαζί, γιατί πολύ απλά έτσι προστάζει η μόδα. Τα σκουλαρίκια της ερχόμενης σεζόν είναι μεγάλα, ογκώδη και μακριά. Αν η μπιζουτιέρα σου κρύβει αυτούς τους μικρούς θησαυρούς βγάλε τους στην επιφάνεια αμέσως!

Κοστούμια: τα κοστούμια αποτελούν τη βασική επιλογή της αντρικής γκαρνταρόμπας. Ως εκ τούτου, οι άντρες είναι οι πιο τυχεροί. Όμως, αν διαθέτεις κι εσύ ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι, ήρθε πάλι ο καιρός να του δώσεις την προσοχή που του αξίζει, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι θα φορεθεί με χαλαρή διάθεση και θα συνδυαστεί με ένα παλιό t-shirt. Αν μάλιστα συνοδεύεται από ψηλές γόβες, έχεις ένα πολύ σέξι-σοφιστικέ λουκ!

Κραγιόν-ρουζ: η τάση "Miami Vice" επιστρέφει και σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα κραγιόν που μέχρι σήμερα τα έβρισκες εκτός μόδας. Οι must αποχρώσεις: όλοι οι τόνοι του πορτοκαλί καθώς και εκείνη του κοραλιού. Αν σου έχει τελειώσει το ρουζ, αλλά στο νεσεσέρ σου υπάρχει ένα κόκκινο ή ροζ κραγιόν, άπλωσε μια μικρή ποσότητα στα μήλα του προσώπου σου και στη συνέχεια σβήσε τη με κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα.

Μίνι: εάν έχεις ακόμα κάποιο πολύ καυτό μίνι, από την εξίσου καυτή δεκαετία του 1980, θα το χρειαστείς σίγουρα φέτος. Οι κοντές φούστες έρχονται να αντικαταστήσουν τις περσινές που έφταναν μέχρι το γόνατο.

Ναυτικό: το navy look είναι ξανά in fashion. Σίγουρα θα έχεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα σκούρο μπλε παντελόνι σε ίσια ή φαρδιά γραμμή και ένα λευκό τοπ, που είναι το ιδανικό ναυτικό σύνολο. Αν σ' αυτό προσθέσεις οποιοδήποτε άλλο στοιχείο (πέδιλο, μπουτονιέρα, ζώνη, φουλάρι, βραχιόλια, γυαλιά), αλλά οπωσδήποτε σε κόκκινο χρώμα, αναβαθμίζεις αυτόματα το στυλ σου στις πρώτες τάξεις της ανοιξιάτικης μόδας.

Στυλ μπαντάνα: υπάρχουν μέρες που κοινώς ονομάζονται bad hair days. Στις περιπτώσεις αυτές χρησιμοποίησε κάποιο φουλάρι, σάλι ή και παρεό, δένοντάς το περίτεχνα γύρω από το κεφάλι σου. Με αυτή την απλή κίνηση, λύνεις το πρόβλημα και ταυτόχρονα αφουγκράζεσαι τις νέες τάσεις της ερχόμενης σεζόν.

Τσάντες: για τις τσάντες, η μόδα λέει πως ένας κλασικός φάκελος δεν είναι ποτέ ανεπίκαιρος. Το ίδιο ισχύει και την ερχόμενη σεζόν. Όμως επανέρχονται στο προσκήνιο και οι XL-τσάντες, που βρίσκονται στον αντίποδα.

Twin set: μιας και τα ‘60s δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, φόρεσε μπλούζα και ζακετάκι στο ίδιο χρώμα ξανά (και ξανά) άφοβα, αφού ό,τι κλασικό δεν είναι ποτέ εκτός.

Faux bijoux n'est pas taboo: ένα σλόγκαν που μεταδίδει ακόμα ένα μήνυμα των χαλεπών καιρών, αλλά που επιβεβαιώνει την απόλυτη αλήθεια, ότι τα faux κοσμήματα φωτίζουν και τη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Extra tip: φόρεσε μαζί όσα περισσότερα βραχιόλια μπορείς.