Η Louis Vuitton λάνσαρε το πιο πολυτελές κουτί για μπέργκερ που έχεις δει ποτέ

22.01.2023
Η Louis Vuitton λάνσαρε το πιο πολυτελές κουτί για μπέργκερ που έχεις δει ποτέ
Το burger box του γαλλικού οίκου μόδας είναι το πιο απρόσμενο item που δεν περιμέναμε να δούμε

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν τη μοναδική ικανότητα να κάνουν τα καθημερινά, αναλώσιμα αντικείμενα πολυτελή. Θα περίμενες να δεις ποτέ ένα κουτί για burger κάπου αλλού πέρα από ένα ράφι; Κι όμως, η Louis Vuitton βρήκε τον τρόπο να το κάνεις είδος πολυτελείας.

Η Prada λανσάρει την τριγωνική τσάντα και δημιουργεί το trend του χειμώνα

Ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton κυκλοφόρησε το LV Flower Burger Box, που δεν είναι κάτι άλλο πέρα από ένα κουτί για burger, η τιμή του οποίου αγγίζει τα 2.580 δολάρια. Το κουτί είναι φτιαγμένο από βελούδινο λουλουδένιο δέρμα με μπεζ επένδυση από μικροΐνες στο εσωτερικό.

7 υπέροχοι τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

Το κουτί δεν πωλείται άδειο, καθώς το burger box περιλαμβάνει 6 στρογγυλά σουβέρ τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο σε διαφορετικά χρώματα, μιμούμενα τα υλικά ενός burger (ένα καφέ που θυμίζει μπιφτέκι, ένα πράσινο που θυμίζει μαρούλι, κλπ.).

Ως μέρος της συνεχιζόμενης συλλογής του Art of Dining, το burger box κυκλοφορεί επίσης με συσκευασία για ποπ κορν, πιάτα, shaker για κοκτέιλ και, φυσικά, ένα σετ καλαμάκια. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πολυτελής οίκος δίνει στο fast food μια πολυτελή αναβάθμιση. Πρόσφατα, ο Saint Laurent κυκλοφόρησε το Happy Meal των 1.890 δολαρίων.