Χρυσές Σφαίρες 2023: 12 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε -με την καλή ή την κακή έννοια

11.01.2023
Χρυσές Σφαίρες 2023: 12 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε -με την καλή ή την κακή έννοια
Η 80ή Απονομή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε χθες στο Beverly Hilton του Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια με τη λαμπερή τελετή να επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από το μποϊκοτάζ της περσινής χρονιάς και πλήθος αστέρων να δίνει το "παρών" σε μια γιορτή βραβείων που, στο κομμάτι του κινηματογράφου, θεωρείται ανέκαθεν "ο προάγγελος των Όσκαρ".

Παρουσιαστής της βραδιάς ο κωμικός Jerrod Carmichael, ο οποίος, βέβαια, δεν ικανοποίησε όσο αναμενόταν ενώ στους μεγάλους νικητές της βραδιάς κατατάσσεται χωρίς αμφιβολία η ταινία "The Banshees of Inisherin" που κέρδισε τρία μεγάλα βραβεία (Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερου ηθοποιού - Colin Farrell)

Εμείς, βέβαια, θα σταθούμε λίγο περισσότερο στις εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί, ξεκινώντας από την εντυπωσιακή Pamella Roland ασημένια τουαλέτα της Angela Basset η οποία με τη Χρυσή Σφαίρα Β΄ Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε για την ερμηνεία της στην ταίνια Black Panther: Wakanda, έγραψε ιστορία ως η πρώτη αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κατορθώνει κάτι τέτοιο...

Για το ντεμπούτο της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ήταν υποψήφια για το καλύτερο τραγούδι με το "Lift Me Up" από την ταινία "Black Panther: Wakanda Forever", η Rihanna εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα και περίτεχνο χτένισμα έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της, A$AP. ,

Νικήτρια στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου στην τηλεόραση, για τον ρόλο της Ruth στο Ozark, η Julia Garner έλαμψε μέσα στην custom Gucci τουαλέτα της.

Gucci και για την Jenna Ortega του πολυεπιτυχημένου Wednesday του Netflix, το οποίο, ναι, πηγαίνει για δεύτερη σεζόν!

Δύο μοναδικές παρουσίες: Margot Robbie, μία οπτασία στα ροζ με costum Chanel και Anna De Armas με Louis Vuitton

Υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία George & Tammy, η Jessica Chastain επέλεξε ένα συγκλονιστικό Oscar de la Renta φόρεμα.

Υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία του Steven Spielberg 'The Fabelmans', η Michelle Williams επέλεξε μια εντυπωσιακή custom Gucci τουαλέτα.

Με total Valentino look ο Eddie και η Hannah Redmayne περπάτησαν με ξεχωριστό στυλ στο κόκκινο χαλί!


Η Salma Hayek Pinault έλαμψε μέσα στην custom Gucci τουαλάτα της και ήταν μία από τις παρουσιάστριες.

Μία εντυπωσιακή, αλλά αμφιταλαντευόμενη μεταξύ σικ και μη, δημιουργία δια χειρός Dior για την πάντα "αέρινη" Anya Taylor Joy.

Η Selena Gomez έφτασε στην τελετή με την 9χρονη αδελφή της αλλά πόζαρε και χωρίς εκείνη στο κόκκινο χαλί. Την αγαπάμε τη Selena, αλλά η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη Maison Valentino δημιουργία που επέλεξε, μάλλον μας άφησε... αμήχανους! Για την ιστορία, η 30χρονη, πια, ηθοποιός ήταν υποψήφια στην κατηγορία της Καλύτερης ηθοποιού σε Μιούζικαν ή Κωμωδία για την ερμηνεία της στην ταινία "Only Murders In The Building".

Και τέλος, η Heidi Klum! Η αειθαλής (και λίγα λέμε) γερμανίδα καλλονή εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, Tom Kaulitz, υποστηρίζοτνας ενεργά το upsycling. Φόρεσε μια εντυπωσιακή Kevin Germanier δημιουργία που είχε στην ντουλάπα της, όμως, το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να πούμε ότι παίρνει "Άριστα 10". Κάτι όχι συνηθισμένο για την 49χρονη σταρ, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί και με μια παράξενη κόμμωση. Έμοιαζε κάπως... "φορετό" το μαλλί της ή μας φάνηκε; Έστω...

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 14:51