Οι 5 Τάσεις του 2022 που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παντού

01.01.2023
Οι 5 Τάσεις του 2022 που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παντού
Οι καλύτερες τάσεις παραμένουν διαχρονικές - εσύ ποια θα προτιμήσεις;

Από το «Barbiecore» έως το «weird girl aesthetic», το 2022 ήταν άλλη μια χρονιά τάσεων που δημιουργήθηκαν από το Διαδίκτυο. Στην καλύτερη περίπτωση, οι τάσεις δεν χρησιμεύουν ως πίεση για μια νέα γκαρνταρόμπα, αλλά ως σπίθα έμπνευσης για να δοκιμάσεις κάτι νέο, διατηρώντας παράλληλα αυτό που είναι ο πυρήνας του προσωπικού σου στυλ.

6 ιδέες για κομψά και στυλάτα χειμερινά σύνολα

Από χαλαρά τζιν μέχρι την πολυαναμενόμενη επιστροφή των παπουτσιών μπαλέτου, παρακάτω θα βρεις τις τάσεις που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και το 2023:

Τζιν χαλαρής εφαρμογής

Η αναζωπύρωση του στενού τζιν είναι προ των πυλών. Παρ'όλα αυτά, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα χαλαρά τζιν στα καθημερινά looks. Είναι εξαιρετικά άνετα και μπορούν να μεταδώσουν μια κομψή, χαλαρή κομψότητα όταν είναι σωστά σχεδιασμένα.

Χρωματιστό καλσόν

Αυτή η τάση μπορεί να σε ωθήσει περισσότερο έξω από τη ζώνη άνεσής σου, και αποτελεί έναν γρήγορο και κομψό τρόπο για να ξεχωρίσεις. Αντάλλαξε το μαύρο σου καλσόν με ένα ροζ ή κόκκινο για να αναβαθμίσεις την οποιαδήποτε εμφάνιση.

Πώς να δημιουργήσεις τη χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα σου σε 10 βήματα

Μακριές πλισέ φούστες

Είναι κλασική, κολακευτική και μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να υποστηρίζει είτε ένα prep είτε ένα punk look.

Παπούτσια μπαλέτου

Από πολλές απόψεις, τα παπούτσια μπαλέτου ήταν πάντα βασικά, αλλά μεταξύ του viral μοντέλου της Miu Miu και των Mary Jane της Sandy Liang, έχουν ανακτήσει τη λάμψη τους. Μπορείς να τα φορέσεις με λευκές κάλτσες, φούστες και φαρδύ τζιν.

Μαξιμαλισμός second hand

Αυτό είναι λιγότερο μια τάση και περισσότερο μια αλλαγή αισθητικής, αλλά με την άνοδο των αγορών από δεύτερο χέρι, υπήρξε μια άνοδος στον μαξιμαλισμό της οικονομίας. Τα κομμάτια μπορεί να φαίνονται ανακυκλωμένα ή αλλοιωμένα, αντανακλώντας τη δημιουργικότητα. Προφανώς, η στροφή προς την αγορά μεταχειρισμένων είναι καλύτερη για το περιβάλλον, αλλά τα ρούχα που έχουν αντέξει στο χρόνο και είναι κατασκευασμένα από υφάσματα αρκετά ανθεκτικά για να επιβιώσουν από πολλά χρόνια φθοράς απλά φαίνονται καλύτερα.