5 προτάσεις για εντυπωσιακά looks για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

26.12.2022
5 προτάσεις για εντυπωσιακά looks για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Τα outfits που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για την αλλαγή του χρόνου

Ο Δεκέμβριος είναι πάντα έντονος. Μεταξύ της ολοκλήρωσης των project στη δουλειά και του προγραμματισμού των δείπνων στο τέλος του έτους με φίλους, μπορεί να βρεις λίγο χρόνο για να βρεις τα ρούχα για τα πάρτι για όταν φτάσουν οι γιορτές.

Δε χρειάζεται να ψάξεις στο διαδίκτυο για το τέλειο σετ με παγιέτες ή το αποπνικτικό, εξώπλατο φόρεμα για πάρτι. Πολλές επιλογές συνόλων θα σου δώσουν φρέσκες ιδέες για το πώς να ντύνεσαι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και δεν θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν να προσπαθείς πολύ.

Δεκέμβριος και μόδα: 12 προτάσεις για σύνολα που ξεχωρίζουν

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις συνόλων για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα σε κάνουν να είσαι η πιο καλοντυμένη καλεσμένη.

Ένα άνετο αλλά εορταστικό σετ

Είναι πάντα καλό να έχεις ένα ρούχο για πάρτι για κάθε περίπτωση που μπορείς να φορέσεις με ευκολία. Ένα μοναδικό εορταστικό σετ θα σε βοηθήσει να το κάνεις αυτό και θα σου προσφέρει έναν τρόπο να ξεχωρίσεις μέσα σε μια θάλασσα από φορέματα με παγιέτες. Επιπλέον, μπορείς πάντα να το φορέσεις ξανά με άλλα κομμάτια στη ντουλάπα σου όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Δοκίμασε τις διαφάνειες

Η μόδα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς επικεντρώνεται συχνά στις λάμψεις και στα ελάχιστα ρούχα. Επομένως, αν θέλεις να δοκιμάσεις τη διαφανή τάση ντυσίματος, φόρεσε ένα δελεαστικό κορσέ (συνδύασε το με τζιν για περισσότερη κάλυψη) ή επίλεξε ένα εντελώς διαφανές φόρεμα που θα συνδυάσεις τα αγαπημένα σου εσώρουχα.

Πώς να δημιουργήσεις τη χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα σου σε 10 βήματα

Ένα μικροσκοπικό άγγιγμα λάμψης

Αν δε θέλεις να "πνιγείς" σε κρύσταλλα και glitter, μπορείς να βρεις ακόμα πιο λεπτούς τρόπους για να προσθέσεις λάμψη. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις γάντια που έχουν κηλίδες λεοπάρδαλης με παγιέτες με ένα απλό LBD για να του δώσεις περισσότερη προσωπικότητα ή να κρατήσεις τη λάμψη μόνο στην τσάντα σου. Ομοίως, ένα μπλέιζερ ή ένα παντελόνι με παγιέτες θα συνδυαστεί εύκολα με τα καθημερινά σου κομμάτια, προσθέτοντας μια γιορτινή πινελιά.

Άλλαξε τις παγιέτες με fun prints

Σε αντίθεση με ό,τι λένε οι φίλες σου στην ομαδική σας συνομιλία, οι παγιέτες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις εντύπωση. Ξέφυγε από το αναμενόμενο επιλέγοντας αντ 'αυτού μια μίνι φούστα με λουλουδάτο 3D ζακάρ ή βάλε ένα εμπριμέ φόρεμα.

Έμφαση στην πλάτη

Εάν τα ρούχα με λαιμόκοψη δεν είναι του γούστου σου, μπορείς να αναδείξεις την πλάτη σου. Βρες φορέματα και τοπ που δίνουν μια ματιά στο δέρμα στην πίσω πλευρά σε σχέση με το μπροστινό μέρος, ώστε να μην χρειάζεται να περιπλανηθείς στο δωμάτιο με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος.