Πώς θα κάνεις ένα χαλαρό σύνολο να δείχνει πιo στυλάτο

15.03.2021
Πώς θα κάνεις ένα χαλαρό σύνολο να δείχνει πιo στυλάτο
Αναβάθμισε εύκολα και γρήγορα τα causal σύνολα σου

Η ζωή του τελευταίου χρόνου έκανε το casual ντύσιμο και τις άνετες, χαλαρές εφαρμογές πιο επίκαιρα από ποτέ. Τα αγαπημένα μας sneakers με μια φόρμα και ένα άνετο top έγιναν οι καθημερινές "στολές" για πολλές γυναίκες, χαρίζοντας άνεση και ελευθερία κινήσεων. Πώς μπορείς όμως να κάνεις ένα τέτοιο σύνολο να φαίνεται πιο στυλάτο;

Πώς να κάνεις το look σου να δείχνει πιο ακριβό

Το κλειδί βρίσκεται στο να επιλέξεις τα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά και στο να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς. Παρακάτω θα βρεις τα tips που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις ένα χαλαρό outfit:

Κάντ'ο μονοχρωματικά

Ένας σίγουρος τρόπος να κάνεις ένα σύνολο να δείξει πιο στυλάτο, είναι να το κάνεις μονόχρωμο. Προτίμησε ουδέτερους τόνους όπως το λευκό, το κρεμ, το μπεζ, το γκρι ή το μαύρο.

Πρόσθεσε ένα πάνω κομμάτι

Αν το σύνολο σου είναι ένα τζιν παντελόνι και ένα T-shirt, μπορείς να προσθέσεις ένα σακάκι, ένα biker jacket ή μια μακριά ζακέτα.

Βάλε τζιν παντελόνι

Αν δε θέλεις να βάλεις φόρμα, μπορείς να συνδυάσεις ένα χαλαρό τοp όπως ένα oversized πουκάμισο, ή ένα T-shirt με στάμπα με ένα τζιν παντελόνι για ένα casual και cool σύνολο.

Πρόσθεσε κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι ένας από τους απλούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους να αναβαθμίσεις ένα σύνολο - ακόμη κι αν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό βραχιόλι ή ένα statement σκουλαρίκι.