Δε ξέρεις τι να φορέσεις; 4 ιδέες για να συνδυάζεις τα ρούχα σου με τον καλύτερο τρόπο

04.09.2020
Δε ξέρεις τι να φορέσεις; 4 ιδέες για να συνδυάζεις τα ρούχα σου με τον καλύτερο τρόπο
Υπάρχει άραγε γυναίκα που έστω και μια φορά στη ζωή της δεν έχει αναρωτηθεί "Πώς να συνδυάσω τα ρούχα μου σήμερα;", κοιτάζοντας την ντουλάπα της;

Δες και αυτό: Ο κανόνας για να είσαι πάντα καλοντυμένη

Πρόκειται για κάτι που αφορά όλες μας, είτε γιατί δεν μας αρέσουν τα ρούχα μας, είτε γιατί μας λείπει η στυλιστική έμπνευση. Υπάρχουν όμως μερικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βρίσκεις καθημερινά τι να φορέσεις.

Επικεντρώσου σε ένα σημείο
Κάθε φορά, αποφάσισε ποιο σημείο θέλεις να τονίσεις. Αν για παράδειγμα θέλεις να τονίσεις τα μαλλιά σου, φόρεσε ένα τοπ σε απόχρωση που τους ταιριάζει και τα αναδεικνύει. Αν από την άλλη θέλεις να αναδείξεις τα πόδια σου, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα ή μια μίνι φούστα.

Αυτό το είδες; Πώς να φοράς τα καλά σου φορέματα στην καθημερινότητα σου

Εμπνεύσου από τις αγαπημένες σου influencers και fashion icons
Πάρε ιδέες από τις γυναίκες της μόδας που σου αρέσουν και βρίσκονται κοντά σε εσένα σε ό,τι αφορά την αισθητική και το σωματότυπο. Φτιάξε ένα φάκελο με τα αγαπημένα σου looks και συμβουλεύσου τις εικόνες για να δημιουργήσεις τα δικά σου σύνολα.

Κινήσου... με τη σειρά
Χώρισε τα πάνω κομμάτια και τα κάτω κομμάτια, ξεκίνα από τα πάνω και πάρτα με τη σειρά. Κάθε φορά, χρησιμοποιήσε ένα διαφορετικό πάνω και κάτω κομμάτι αντίστοιχα. Όταν τελειώσεις με τα πάνω, κάνε το ίδιο και με τα κάτω, αποφεύγοντας να επαναλάβεις σύνολα. Αν θέλεις να φορέσεις τον ίδιο συνδυασμό, πρόσθεσε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ ή ένα σακάκι.