Μαρία Μενούνος: Η κάπως... "άκυρη" εμφάνιση στο pre wedding party της θύμισε Meghan

05.10.2018
Μαρία Μενούνος: Η κάπως... "άκυρη" εμφάνιση στο pre wedding party της θύμισε Meghan
Αδιαμφισβήτητα το χρώμα του Φθινοπώρου,

Νυφούλα θα ντυθεί αύριο (6/10/2018) στο Άκοβο Αρκαδίας η διάσημη ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και έχει ήδη ξεκινήσει το γλέντι που έδωσε μια σαφή ένδειξη για το πόσο παραδοσιακά θα γίνουν όλα.

Καλαματιανό χόρευαν όλο το βράδυ οι λίγοι καλοί φίλοι που βρέθηκαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας όπου και έγινε το πάρτυ και την αποκάλυψη έκανε, κατάκοπη, η κουμπάρα, Μαριέττα Χρουσαλά σήμερα το πρωί.

Η Μαρία Μενούνος πρωτοστατούσε στις... εορταστικές εκδηλώσεις δείχνοντας να απολαμβάνει τα πάντα στο έπακρον. Κάτι όμως στο ντύσιμό της έκανε εντύπωση.

Με φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στα social media μάθαμε τι επέλεξε να φορέσει για την περίσταση. Και ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε!

Πανέμορφη, λαμπερή και κομψότατη όπως πάντα η 40χρονη Μαρία φόρεσε ένα ωραιότατο κυπαρισσί, τύπου μιλιτέρ, φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, το οποίο συνδύασε με μαύρα, ψηλά, σανδάλια.

Φυσικά και ισχύει το "δική της είναι η βραδιά, ό,τι θέλει φοράει", όμως η αλήθεια είναι πως, εκτός των παπουτσιών ενδεχομένως, πρόκειται για μια περισσότερο πρωινή... επιλογή! Για μια βραδινή έξοδο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια περίπτωση σαν την προκείμενη, θα περίμενε κανείς κάτι -αν μη τι άλλο- πιο... "επίσημο".

Σε κάθε περίπτωση το look μας άρεσε πολύ -για μια οποιαδήποτε άλλη στιγμή- και μας θύμισε σε μεγάλο βαθμό την τελευταία εμφάνιση της δούκισσας του Sussex. Τουλάχιστον ως προς το χρώμα.