Μελάνια Τραμπ: Η εμφάνιση της με Dolce & Gabbana θα σου μείνει αξέχαστη [photos]

26.05.2017
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίζεται στη Σικελία με ντύσιμο τόσο μοναδικό και ξεχωριστό που... μας έπεσε το σαγόνι. Αυτό πια δεν ήταν μαντό, ήταν έργο τέχνης.

Η Μελάνια Τραμπ συνεχίζει τη μία ωραία εμφάνιση μετά την άλλη και αυτή τη φορά μας μάγεψε με την παρουσία της στη Σικελία.

Θέλοντας να συνεχίσει την τακτική της να φορά διάσημο σχεδιαστή της κάθε χώρας που επισκέπτεται, φόρεσε ρούχα του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε σύνολο!

Το φόρεμα ήταν ένα απλό στενό φόρεμα από λευκό ύφασμα με ανάγλυφα σχέδια, το μαντό όμως... Δεν ξέρουμε τι να πρωτοπούμε... Ένα πραγματικό έργο τέχνης. Στο γνώριμο στιλ με τα έντονα χρώματα των Ιταλών σχεδιαστών αλλά... Το μαντό ήταν από το ίδιο ύφασμα από το οποίο είχε γίνει το φόρεμα αλλά πάνω του σαν γλυπτά ήταν ραμμένα τριαντάφυλλα από ύφασμα. Η αξία του φημολογείται ότι αγγίζει τα $55.000. Σα να λέμε, τι να πάρεις ένα σπίτι και να έχεις και τον ΕΝΦΙΑ, πάρε καλύτερα ένα Dolce & Gabbana να το ευχαριστηθείς... Δες τις φωτογραφίες και κλάψε ελεύθερα...