Τα βασικά σημεία της φθινοπωρινής μόδας

22.08.2008
Προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο -τουλάχιστον ψυχολογικά- ρίχνοντας μια ματιά στα βασικά σημεία που θα ανανεώσουν το στυλ σας

Προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο -τουλάχιστον ψυχολογικά- ρίχνοντας μια ματιά στα βασικά σημεία που θα ανανεώσουν το στυλ σας, καθώς και στους οίκους που έχουν υιοθετήσει πιο αντιπροσωπευτικά την κάθε τάση.


Δαντέλες: Απ' την κορυφή ως τα νύχια, ή απλώς σε λεπτομέρειες η δαντέλα δίνει τον απαραίτητο τόνο θηλυκότητας στην εμφάνισή μας.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Dolce & Gabbana


Έντονα εμπριμέ: Αφηρημένα σχέδια και πολύχρωμα λουλούδια είναι το μοτίβο που θα κυκλοφορήσει περισσότερο απ' όλα. Συνδυάστε τα με αδιαφανή μονόχρωμα καλσόν στον λιγότερο επικρατέστερο τόνο του ρούχου.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Anna Sui


Έντονα χρώματα: Το έντονο κόκκινο ή ένα ζωηρό μπλε ζωντανεύουν κάθε εμφάνιση.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Celine


Κομψές λεπτομέρειες: Τα κοριτσίστικα αξεσουάρ, από την τσάντα φάκελο μέχρι τις γούνινες λεπτομέρειες δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Michael Kors


Μεγάλες τσάντες: Μια τεράστια δερμάτινη τσάντα που τα χωράει όλα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη όλη τη σεζόν.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Bottega Veneta


Διακοσμητικά κοσμήματα: Είτε μιλάμε για μακριά λεπτά κολιέ με ενδιαφέρουσες χάντρες που περνιούνται δυο φορές γύρω απ' το λαιμό, είτε για κοντόχοντρα κολιέ με μια ημιπολύτιμη πέτρα, τα έντονα κοσμήματα κάνουν το κάθε σύνολο να διαφέρει.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Oscar de la Renta


Ψηλά τακούνια: Από το πρωί ως το βράδυ, το ύψος του τακουνιού είναι το σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξετε στα παπούτσια ανεξαρτήτως του ύφους τους. Από την κλασική γόβα, μέχρι τα μοντέρνα δίσολα, όλα παίζουν. Εναλλακτικά πηγαίνετε στο άλλο άκρο και προτιμήστε τις μπαλαρίνες.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Yves Saint Laurent


Χρωματιστά πανωφόρια: Κοντά και συμπαθητικά, τα παλτό έχουν ιδιαίτερα χρώματα για κάθε διάθεση.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Versace


Λαμπερά χρώματα για το βράδυ: Αφήστε για λίγο στην άκρη το μαύρο και διαλέξτε ένα βραδινό φόρεμα σε μια λαμπερή πορτοκαλί απόχρωση. Τολμήστε να το συνδυάσετε με μια λεπτή λεοπάρ ζώνη.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Ralf Laurent Collection


Μαύρο και άσπρο: Ο συνδυασμός μαύρο-άσπρο παραμένει πάντα επίκαιρος, αλλά ένα αστραφτερό ολόλευκο (μέχρι το παπούτσι) σύνολο θα κάνει όλη τη διαφορά.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Narciso Rodriguez


Επίσημο μετάξι: Μια μάξι μεσάτη τουαλέτα από μεταξωτό ταφτά είναι μια άριστη επιλογή για μια επίσημη εμφάνιση.

Αντιπροσωπευτικός οίκος: Carolina Herrera