Το συνολάκι που χαντάκωσε την Καρντάσιαν

20.06.2011
Στη Βρετανία βρέθηκε πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν για την προώθηση του τελευταίου της αρώματος της και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε τα φλας επάνω της.

Στη Βρετανία βρέθηκε πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν για την προώθηση του τελευταίου της αρώματος της και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε τα φλας επάνω της.

Και μπορεί οι θαυμαστές να ζητοκραύγαζαν υπέρ της Κιμ αλλά οι ειδικοί της μόδας, έβγαλαν στην 30χρονη τιβι σταρ κόκκινη κάρτα!

Η θεόστενη "Gucci Spring Summer 2011" τουαλέτα της, χαντάκωσε το στυλ της Καρντάσιαν και έπνιγε τις καμπύλες της που διψούσαν να ξεπεταχτούν από κάθε γωνία. Η πορτοκαλί φούστα και το κοντό στενό μοβ τοπ έκαναν την Κιμ να δείχνει πιο παχουλή από ποτέ.

Το εν λόγω σύνολο είχε φορέσει στις αρχές του μήνα και η Σαρλότ Κασιράγκι (Charlotte Casiraghi), μέλος της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό. Έλα όμως που η 24χρονη Σαρλότ έλαμψε μέσα στο Gucci συνολάκι αφού το λεπτοκαμωμένο της σώμα αναδεικνυόταν σε αυτό.

Όπως και να έχει, καλό ή κακό το συνολάκι της Κιμ, οι 200 VIP θαυμαστές της που φωτογραφήθηκαν εκείνη την ημέρα με την Καρντάσιαν, αφού είχαν προηγουμένως προ παραγγείλει το νέο της άρωμα.

Η ίδια η ντίβα των ριάλιτι, απέφυγε να σχολιάσει την εμφάνισή της και τα σχόλια που έλαβε, και ρουφούσε όσο πιο πολύ μπορούσε την κοιλίτσα της (δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίδτεψαν πως η Κιμ μπο΄ρεί να είναι ήδη έγκυος) κάνοντας τάχα πως δεν βλέπει πόσο παχουλοί φαίνονταν οι γλουτοί της μέσα στην θεόστενη πορτοκαλί φούστα.

Αν διαθέτεις κι εσύ τις καμπύλες της Κιμ, απόφυγε τα θεόστενα σύνολα ειδικά σε τόσο έντονα χρώματα όπως το μοβ, το λαχανί και το πορτοκαλί, όσο μοδάτα κι αν θεωρούνται. Αν θέλεις να δοκιμάσεις το εν λόγω στυλ, φρόντισε το φόρεμα να είναι στο νούμερό σου κι όχι μικρότερο γιατί και η παραμικρή ατέλεια θα μοιάζει γιγάντια. Το ζητούμενο είναι να αναδυκνύεις τις καμπύλες σου κι όχι να τις πνίγεις! Οι μονόχρωμες επιλογές ξεγελούν το μάτι και κάνουν τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο λεπτή και μακρυά.

Κατερίνα Πατούλια